Cemalettin Bilgin

SEÇİMİ KAYBEDEN YOK!

29 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimi kaybeden yok, kazanan 85 milyon Türk milletidir.

Cumhurbaşkanlığı seçimine 3. kez giren ve 2. hakkını seçim zaferi ile taçlandıran Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten kutlarız.

Türk milletinin zorlu günlerinde bir zafere ihtiyacı var idi, bu zorlu mücadelede Türk milleti 20 yıldır kendisine hizmet eden, sayın Cumhurbaşkanımızın kendi ifadesi ile “HİZMETKARI” bir kez daha seçimleri kazndı.

Seçimi kaybeden tabiki var ama, seçimi kazanan yüce Türk milleti oldu.

Türk milleti öyle bir destan yazdı ki, DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALDI!!!

Türk milleti artık 5 yıl zorlu sınavları geçecek, YENİ YÜZYILA güçlü bir şekilde adım atacaktır.

Zorlu bir sınav idi

Güçlü bir devlet başkanı ancak bu zorlu sınavdan başarılı bir şekilde çıkabilirdi vede öyle oldu!.

Sanırım dünya siyasetinin en zorlu sınavını sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanımız halkı ile bütünleşti, helalleşti, her zaman olduğu gibi sabah Namazını kıldıktan sonra emin adımlarla evinden kıymetli eşi ile çıktı ve yine halkı ile bütünleşerek oyunu kullandı.

5 yıldır;” DİKTATÖR” nağraları atan aymazlar ve utanmazlar, ne yazıkki sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı sandıkta oy kullandı!

Dikkatör olan bir siyasetçi  ile aynı sandıkta oy kullanmak kimin haddine idi?

Kendisini Türk milletine adayan ve yaptığı hizmetleri yaparken, biz size hizmet için geldik, bizler sizlerin “HİZMETÇİSİYİZ” derken bile mütevaziliğini devam ettiren bir devlet adamına yıllarca DİKTATÖR diyenler!, bugüne kadar utanmadılar ama, bundan sonra utanırlar mı?

Seçimi gerçektende 85 milyon Türk milleti kazandı.

Seçimi kaybedenler belli! SEÇİMİ TERÖR ÖRGÜTLERİ VE SAPKIN DÜŞÜNCEDEKİLER KAYBETTİ.

Seçimde oy kullanmak üzere sandık başına gittim, oy kullanmak çok kolay olması dolayısıyla sırada fazla insan beklemediğini gördüm, oyumu kullanırken yine heyecanlandım!.

Bu seçim en rahat oy kullanma seçimi idi, oy pusulasını ve mührü elime aldım oy kullana kabinine gitmeden EVET mührünü bastım ama, sandık heyetine ayıp olmasın diyerek kabine girdim ve farfla birlikte hemen çıktım, oyumu kullandım, sandık kuruluna başarılar diledim ve ayrıldım.

Oy kullanılan binalarda fazla yoğunluk gözükmüyordu, oy kullananların orta yaşlı ve yaşlı insanlardan ibaret olduğunu gördüm, bazı sandık kurullarını ziyaret ederek başarılar diledim ve sordum; “oy kullananlar hep orta yaş ve yaşlı insanlar mı?” dediğimde; evet şu ana kadar gençlerden fazla gelen olmadı bekliyoruz” dediler!

Oy kullanırken sandık bölgelerinde fazla beklememeye özen gösterdim, kısa selamlamadan sonra uygun şartlarda bir iki resim çektim, ama dikkatimi çeken pek çok hususlardan bir tanesi oğlunun yardımı ile oy kullanmaya gelen hani derlerya “iki büklüm” olmuş teyzemi  görünce çok mutlu odum.

Oy kullana zamanında beni üzen husus ise, gençlerin sabah saatlerinden, öğleye kadar sandıklarda gözükmemesi idi!!!, hatta bu durumu kendi sosyal paylaşım ağım olan Facebook sayfamda da paylaşım yaptım!!!

Oy kullanmak çok kıymetlidir.

Ülkemizin kaderini belirleyecek bir oylamada, gençlerin oy kullanmak için sabah erken saatlerde heyecanlı bir şekilde sandıklara koşması gerekirken, Öğlen olmuş halen sandıklarda gözükmemesi çok düşündürücüdür!

Peki oy verme zahmetine girmeyen bu gençler sonra ne yapıyor?, ilk önce yöneticileri beğenmiyor!, sonra etrafında ahkam kesiyor!, sonra etrafını beğenmiyor!, sonra etrafını kıracak bilinçsizce sözler sarf ediyor ve sonrada ana babayı kıracak hareketler ve sonrasında devletin yöneticilerine hakarete varan sözler sarf ediyor!!!

Her seçim önemlidir!

Seçimleri önemsemeyenler, bedelini ağır öderler!

Her seçimde şerler, menfaat persler, kişisel çıkarlarını öne alanlar seçimleri kazanmak için olağan üstü gayret ederler, her hileye baş vururlar ve seçimleri kazandıktan sonra ellerine geçen her fırsatı kendi menfaatlerine kullanırlar!!!

Seçimlerin analizlerini gerçek anlamda sağlıklı yapmak gerekir!

Devletimizin Cumhurbaşkanı “biz sizlere Hizmet için varız, biz sizlerin hizmetçisiyiz” derken, bu mütevazi insanın sözlerini çarpıtarak etrafına yalan konuşanlar!, kendilerinin sahip oldukları kurullarda, kendilerine oy verenleri bile “SİLİNDİR” gibi ezerek kişisel menfaatlerini toplum menfaatinin üzerinde gördükleri bir  şehirde yaşıyoruz!!!

Gerçekten de yapılan seçimi çok iyi değerlendirmek gerekir.

Bizler vatan ve milletini seven insanlar olarak hep birlikte seçimi kazandık, tek kaybeden TERÖR RÖGÜTLERİ VE SEMPATİZANLARI oldu!.

Şimdi birileri; “peki biz Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verince kaybeden tarafta olduk, bizdemi terörist tarafındayız” gibi akla ziyan sözler sarf etmeye çalışanlar, hata yaparlar!!!

Bu seçim her ne kadar vitrinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında gibi gözüksede!, vitrin arkasındaki güçler, ABD, AB ve onların desteklediği terör örgütleri vardır!.

Şunu kesin ve net ifade edeyim.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı kemal Kılıçdaroğluna şu veya bu nedenle oy veren Vatan ve millet sevdalısı insanlar asla seçimi kaybetmedi, seçimi hep birlikte kazandık!.

Ülkemizde 10 sene önce terörden canı yananlar, 20 sene önce kundaktaki çocukları katleden terör örgütleri ve 15 Temmuz İhanetini ülkemize yaşatanları asla unutmamak gerekir.

İnsanların siyasi tercihleri ile, terör destekçilerini asla bir arada görmemek gerekir.

Bizler seçimi; Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener kaybetti” desek bile onlar seçimi kaybetmediklerine inanmışlar!, onun için değerlendirmekdi!

Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile; “KAZANAN 85 MİLYON TÜRK MİLLETİ OLDU”.

Seçimin milletimize hayırlı olmasını dilerim.

Günün Sözü; Yorgunluklarımızı dindirecek sevinçler nasip et Allah’ım!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.