Cemalettin Bilgin

TERÖR MÜ? HİZMET Mİ?

Son günlerde ülkemiz için en vahim sonuçlardan bir tanesi TERÖR’ dür.

Ülkemiz ya terörü kökten bitirecek veya terör destekli partilerin oyuncağı olup ebediyen ABD nin MANDA yönetime tabi olacaktır!.

Yanlış bir şey okumadınız değerli dostlar!.

Terörle mücadele edip başarılı olan Hükümet, ülkemizin yer altı kaynaklarına ulaşarak halkımıza hizmet eder.

Tarihe çok sayıda not düşüyoruz.

TERÖR İLE MÜCADELE EDEN YER ALTI KAYNAKLARINI BULUR, HALKA HİZMET EDER. TERÖR DESTEKÇİSİ HDP (PKK) İLE SEÇİM İTTİFAKI KURANLAR TÜRK MİLLETİNİN YER ALTI ZENGİNLİKLERİNİN KAPANMASINI SAĞLAR!!!

Yukarıdaki sözlerimiz ülkemizin gerçekleridir.

GABAR terörden temizlenince dünyanın en kaliteli  Petrol ürünü çıkması sağlandı, günlük 100 bin Varil Petrol kaynağına Türk milleti kavuştu.

Türkiye Cumhuriyeti devleti Mavi Vatan’da arama ve sondaj gemilerine sahip oldu, Mavi vatan (Denizler)de yer altı kaynaklarını Hür ve Bağısız bir şekilde arama yaparak önemli Doğalgaz kaynaklarına ulaştı.

40 yıldır terör belasından ülke insanı olarak çekilmeyen çile kalmadı, nihayet Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan güçlü liderli sayesinde kendisine bağlı yetkili ve birimlere verdiği talimatlarla; “terör bitecek, ya bitecek ya bitecek” talimatlar doğrultusunda terör bitme noktasına geldi.

Pek bizler bu düşüncelerimizi yazarken bir hata varmı?

Ülkemiz  terörün bitmesi noktasına geldi ülkemizin pek çok bölgesinde yer altı kaynaklarına ulaşmak için çalışmalar yaptı.

Ülkemizde terör bitince henüz kısa zaman olmasına rağmen ülkemizin enerji konusundaki önemli açığının kapanmasına katkı sağlamak üzere, günlük petrol üretimim 80 bin varil iken 180 bin varile çıktı, inşallah bu rakam akın zamanda daha da çoğalacağına  inancım tamdır.

Ülkemizde terörün bitmemesi için çalışanların varlığını zaten biliyor ve görüyorduk.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile kimin terörden medet umduklarını daha net görme imanımız oldu.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi çeşitli nedenlerden dolayı sayın Erdoğan kazanma şansını riske attığı iddia  edilirdi, bugün sayın Erdoğan açık ara seçimi kazandığını dost düşman herkes ifade etmeye başladı.

Birileri Sirke ve Sarmusak hesapları ile, Soğan’ın 25  TL ye çıkmasını bahane ederek seçim kazanacağını düşünürken, seçimi kazanmak için terör örgütü PKK nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yaparken, bugün Soğan’ın kilosu 10 TL ye düşünce zıplamaya başladılar, zıplamak yetmedi, kendilerini taşlatarak seçim kazanma havasına girmeye çalışıyorlar…

Seçimi kazanmak isteyenler Çanakkale’de destan yazan 15 lilerin torunlarını dikkate almamış olacaklar ki; soğan 25 TL halkın hali ne olacak? yaygarasını yapmaya başladılar, sonra Soğan Sarmusak hesaplarının geri tepmeye başladığını görünce şehirlerde kavga gürültü çıkartarak kavgadan oy rantı sağlama girişimlerine başladılar!!!

Pazar’da Soğan 10-15 TL, Patates 10-15-20 TL den satılmaya başlandı!.

Soğan “25 TL” diyerek yaygara kopartanlar Soğan’ın 10 TL ye düştüğünü anlasınlar artık.

Ne gariptir ki!. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan 7 Mayıs tarihinde İstanbul’da tarihi bir seçim mitingi yaptı.

Cumhurbaşkanımızın Pazar günü yaptığı seçim mitingi seçimlerin son virajı oldu 2 milyon insanın toplanıp İstanbul mitingine katılması Millet İttifakının şaşkınlık yaşamasına neden oldu!!!

2 milyon seçmen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’ı Atatürk Hava Limanında izlemek için yola çıkanlara engel olma isteklerine rağmen İstanbul halkı güvenli miting alanına 1 milyon 700 bin kişi toplandı, on binlerce insanda miting devam ederken yollarda alana gelmeye çalıştı.

Türk milleti kendisine sunulan şu tercih karşısında; “TERÖRMÜ? HİZMETMİ?” sorusunun cevabını verdi, Türk halkı İstanbul’da HİZMET’e evet ded ve Terör örgütler ile seçime katılmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim sandığında” hayır” diyeceğinin mesajını verdi!!!

Halkımız 20 yıldır kendisine hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayısta yapılacak seçimde EVET diyeceğinin mesajını vermiş oldu.

40 yıldır terörle mücadele den ülkemizde, terörden dolayı mağdur olmayan  bir aile varmıdır?

Terör örgütü PKK nın ülkemizde zarar vermediği bir ailenin olmadığını düşünüyorum.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin normal bir seçim olmadığını CHP genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu bizlere göstermiş oldu.

CHP genel başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimine CHP genel başkanlığını bırakarak girmesi gerekirdi!!!

CHP genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu “partili Cumhurbaşkanı olamaz” sözleri yanında o kadar ağır ifadeler kullandı ki, buraya yazmaya utanıyorum!!!

CHP genel başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedeceğini bildiği için genel başkanlıktan ayrılmamış partinin gücünü elinde tutmaya devam etmiştir.

Peki CHP genel başkanı kendi seçmeni tarafından dışlandığında bundan sonra ne yapacak?

Seçi kaybettiklerini sanırı daha önceki mitinglerde de görmüşlerdi!, laki 7 Mayıs 2023 Pazar günü seçimi göğüsleyen insanın sayın Erdoğan olduğunu kesin anlamış oldular.

Sahi;  aklımıza gelmişken soralım.

İmamoğlu Pazar günü İstanbul seçimini kaybettiğini anladığı için mi Provakatör hareketlere Erzurum’da başvurdu?

İBB başkanı İstanbul’daki kalabalığı görünce Erzurum’da bir hamle girişiminde bulunmuş olmalı ki, Erzurum’da yaşanan olayın tetikleyici olmuştur.

Halkımız tercihini net olarak gösterdi; “TERÖRMÜ?, HİZMETMİ?” tercihini HİZMETTEN yana kullanmış oldular.

Günün Sözü; Bir günah işleyecek olursan, Öyle bir yer seç ki, Allah seni günah işlerken görmesin…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.