Cemalettin Bilgin

GERÇEKLERİ SÖYLEMEK SUÇLAMAKMI?

Gerçekleri söylemek suçlamakmıdır?, bizim açımızdan tabi ki hayır.

Korona 19 Virüsünün ortaya çıkmasından sonra bütün devletler  perişan oldu, bakalım bunun sonunda neler olacak?

Dünya eskisi gibi olmayacağı söyleniyor, bu söze katılıyoruz, ama nasıl bir Dünya yeniden şekillenecek bunu kestirmek çok zor.

Yeni dünyada inşallah güçlü devlet görüntüsünde olan ABD, ÇİN, RUSYA, ALMANYA gibi devletlerin oylar oynayarak yeniden bazı ülkeleri istilaya kalkışmazlar, gerçi Korona 19 Virüsünden dolayı ülkelere çıkartmak yapmak kolay değil, çünkü askeri hareketlilik Virüsün yayılmasına neden olacağı için, ancak kiralanmış silahlı kişiler kullanılarak yeni bir hamle yaparlarmı?  bilmiyoruz.

“Filler tepişir, Çimenler ezilir” sözü inşallah gerçekleşmez.

Bugüne kadar dünyada hep Filler tepişti, Çimenler ezildi, yani güçlü ülkeler it oyunu oynadılar, ezilen masum ve güçsüz ülkeler oldu.

Korona 19 Virüsü dünyayı yakmaya devam ederken ABD çeşitli zamanlarda Çin devletini suçlamaya başladı, peşinden İngiltere ve Almanya suçlama kampanyasına katıldı, bu suçlamalar gelecekse ciddi hareketliliğin olacağını gösteriyor.

Yeni dünya düzeninde bizler de Türkiye olarak yerimizi güçlü bir şekilde alacağız, hatta ABD ve dalaştığı ülkelerden daha güçlü olarak Korona mücadelesinden kurtulacağız.

Korona 19 Virüsü mücadelesinde ülke olarak çok ciddi mücadeleler yapıyoruz, inşallah mutlu sona kademeli bir şekilde ulaşacağız.

Dünya bugün virüs ile mücadele yaparken, gelecek planları da yapılıyor, bizim ülkemizde gelecek hesapları yapıyor, inşallah gelecekte güçlü TÜRKİYEYİ göreceğiz.

Yaşanan süreçte ülkemizin güçlü olduğunu dünyadaki bütün ülkeler gördü, bugüne kadar 55 değişik ülkeye Sıhhi malzeme gönderen bir ülke Dünyadaki en güçlü ülkedir, o ülkenin adı TÜRKİYE CUMHURYETİ DEVLETİDİR.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardır; “Türkiye eski Türkiye değil” dediğinde buna itiraz edenler, bugün Türkiye’nin gerçektende eski Türkiye olmadığını gördüler.

Peki eski Türkiye olsa idik, yaşanan süreçte halimiz ne olurdu?, bunu düşünmek bile istemeyiz.

Çok şükür güçlü Türkiye, her alanda başarılı bir şekilde halkımıza hizmete devam ediyor.

Güçlü Türkiye, 40 yıllık süreçteki terör belasından inşallah kurtularak yolumuza devam edeceğiz.

İçerdeki terör belasından kurtulmak yetmiyor, inşallah sınırlarımız dışından gelen terör belasından da kurtulacağız.

Güçlü Türkiye etrafında barışı sağlayan ülke olarak yolumuza devam edeceğiz.

Şu anda hem Korona Virüsü ile mücadele ederken, sınırlarımız ötesinden gelecek terör saldırılarına karşıta devler olarak teyakkuzdayız.

Güçlü Türkiye etrafındaki her ülke ile barışık yaşamaya devam edecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” sözünün gerçek anlamda hayat bulacağı günleri yaşayacağız.

Bu sözlerim birilerini rahatsız edebilir, hiç önemli değil her sözüm birilerini rahatsız etmiş olsa da bizler gerçekleri söylemeye ve yazmaya devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” sözünün gerçek anlamda hayat bulacağı günleri yaşayacağız” dememizden bile rahatsızlık duyanlar olacaktır, çünkü birileri Atatürk’ün ismin arkasına saklanarak ülkeye hakim olmaya çalışıyor, yaptıkları ihanet, kahpelik, bölücülük, vatanın elden çıkması için her melaneti kullananlar!.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” sözlerini hayat bulması için güçlü ülke olmak zorundasınız, bu özel sözler süslü sözlerle hayat bulmadığını bugüne kadar gördük.

2020 yılı zorlu bir yıl oluyor evet ama, her güzellik zorlu süreçlerden sonra başlar.

2020 yılı zorlu günler ile başladı, inşallah 2020 yılı biterken, Güçlü Türkiye’nin fertleri olarak mutlu sonu yaşayacağız.

2020 yılı ve Korona Virüsü güçlü Türkiye’yi meydana getirecek, sonra  “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” sözünün gerçek anlamda hayat bulacağı günleri yaşayacağız.

1925 yılında Türkiye Cumhuriyetinin az sayıda olan vatandaşı, ülkemize Uçak yapmış, Uçak Bombası yapmış, Pilot yetiştirecek okullar açmış, bu önemli yatırımlar özel sektörün, devlet desteği olmadan yapılan çok hayatı hizmetlerken, ne yazık ki bu müteşebbislere sahip çıkılmamış, sahip  çıkılmadığı gibi yapılan fabrikalar devletin yöneticilerin baskısı ile kapatılmış!..

Bugün ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Devlet  Başkanı tarafından yapılan her çalışma destekleniyor, ülkemize katkı sağlayacak her yatırım Devlet Başkanımız tarafından sahiplenerek bağımız bir ülke olmak için var gücü ile destekler veriyor.

1925 yılında başlanan Uçak yapılması, pilot yetiştiren Okulların açılması, Uçak Bombası yapılması çalışmaları ne yazık ki hep sahipsiz kalmış. Bugün ise terörle mücadelede hayati önem taşıyan İHA lar, SİHA lar, TİHA lar Devlet Başkanımızın bizzat desteği ile hayat buluyor, hem içerde, hem de dışarıda hainlere göz açtırmıyor.

1925 yılında büyük utlarla başlanan Uçak yapımı devlet tarafından desteklenmiş olsa, bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en gelişmiş Uçaklarını yapıyor olacaktı!.

Bugün ülkemiz 2012 yılında başlayan İHA’lar çalışmasını yaparak Dünyanın en gelişmiş İHA, SİHA VE TİHA insansız araçlarını yapmaktadır.

Türk milleti sayın Selçuk Bayraktarı neden seviyor?, bunun pek çok nedeni olabilir ama, en önemli nedeni yaptığı insansız Hava araçları ile ülkemizdeki terör belasından kurtulmamıza vesile olmasıdır.

Günün Sözü: İHALAR SİHALAT HAVALANACAK, TERÖRİSTLER YOK OLACAK

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.