yesilniksar

2023 HEDEFİNE DOĞRU

Seçimler yapıldı 2023 yılı hedefine doğru yol alıyoruz.

24 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir seçim idi, çok şükür sıkıntısız bir şekilde seçimler yapıldı, artık ülkemiz 2023 hedefine kitlenerek yoluna devam edecektir.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra TBMM de yemin törenlerini gerçekleştirdi, ilk yurt dışı ziyaretini kardeş ve dost ülke Azarbaycan’a yaptı, daha sonra can topraklarımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine yaptı.

2023 hedefine gidecek olan Hükümetin bakanları belli oldu, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bakanlar kurulunu bizzat kendisi açıkladı.

2023 yılı hedefine doğru gidecek olan yeni ekip; Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Cahit Turan olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı seçim sistemi içinde oluşturulan bakanlıklar çok önemli tabi ki her şeyden önce bakanlık sayısı 16 ya düştü, Cumhurbaşkanı yardımcısının sayısı 1 olarak açıklanmış oldu.

Ülkemiz için, bizler için her bakanlık tabi ki önemli ama, bizlerin en çok mutlu olduğu bakanlar arasında İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu yeniden İçişleri Bakanı olarak açıklanmasıdır.

İnanıyorum ki benim gibi bu ülkedeki milyonlarca insan sayın Süleyman Soylunun tekrardan İçişleri Bakanı olarak görevine devam etmesinden çok büyük mutluluk duymuştur.

Dedik ya her bakanlık ülkemiz için değerli lakin İçişleri Bakanlığını bizler çok önemsiyoruz, ülkemizde 40 yıldır terörle mücadele ederken yaşanan sıkıntıları görünce “artık terör bu ülkede bitmeli bu ülkenin gündeminden kalmalıdır” demekten başka çaremiz yok.

İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu’nun bizler tarafından sevilmesinin pek çok nedeni içinde sayın Süleyman Soylu görev yaparken “sırça köşklerde” oturarak görev yapmıyor sayın Soylu olayların olduğu her bölgeye giderek güvenlik kuvvetlerinin yanına gidiyor, onlara moral veriyor görev başında olan güvenlik kuvvetlerine” devlet her zaman sizin yanınızda” diyerek görev başında olan insanlara manevi destek veriyor.

Bugüne kadar sayın Süleyman Soylu dışında hiçbir İçişleri Bakanının doğu ve güneydoğu illerini dağ bayır gezen bir bakan görmedik, hele birde operasyon bölgelerinde hiç görülmedi.

İnşallah terör belası bu ülkenin gündeminden kalkacaktır, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu dışında Genel Kurmay başkanımızın sayın Hulusi Akar’ın Milli Savunma bakanı olarak göreve başlaması dosta güven, düşmanlara meri olmuştur.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan güzel bir bakanlar kurulu yaparak halkın hizmetine sunmuştur, bizler şu an için 4 değerli bakanımızı daha iyi tanıyoruz, diğer bakanlarımızda görev yaptıktan sonra tanıyacağız, hizmet yaparlar ise memleket ve millet kazanacak yapamazlar ise millet olarak üzüleceğiz.

Yeni Bakanlar Kurulunda Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun görevine devam etmesi yine ülkemizin en önemli kazançları arasındadır, sayın Çavuşoğlu ülkemizi yurt içinde ve dışında en güzel bir şekilde temsil etmiştir, Cumhurbaşkanımız halkın sevgisini kazanan 3. Bakan olarak da sayın Çavuşoğlu’na “devam” demiştir.

Enerji Bakanımız sayın Berat Albayrak’ın Maliye ve Hazineden sorumlu yapması biraz sürpriz oldu, sayın Cumhurbaşkanımız Berat beyi en yakından bilen insandır onun nasıl bir güce sahip olduğunu bilen insan olarak en önemli bir bakanlığa getirmesi iş olsun diye değildir, sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük başarısı Maliye ve Hazineden geçeceği kesindir, sayın Albayrak inşallah Enerji bakanlığında gösterdiği başarıyı yeni bakanlığında da gösterir ve bu ülke sıkıntılardan kurtulur.

Ülkemiz 2023 hedefine  kilitlenmiş vaziyette inşallah 2023 hedeflerine doğru giderken  her geçen zaman insanlarımız huzurlu ve mutlu bir şekilde yollarına devam ederler.

Cumhurbaşkanımızın ve TBMM nin artık bundan sonra hiçbir mazeret üretmesi söz konusu olamaz, 5 yıllık bir seçim sürecinin başladığı günler olarak 5 yıl halkımız sandalyesine yaslanacak yapılacak her güzel hizmetten faydalanmanın keyfini yaşayacaktır.

2023 hedefi ülkemiz için çok önemlidir,  2023 hedefi demek Türk milletinin ve devletinin her daim yükselerek ileri hedeflere doğru emin adımlarla ilerlemesi demektir.

Ülkemizde kendimizi  bugün ki kadar hiç güvenli hissetmemiştik, güçlü bir devlet kadrosu, güçlü bir yapı ve çalışkan insanların oluşturduğu devlet mekanizması bizlere her zaman huzur verecektir.

2019 Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimleri hiç önemsemiyoruz, yapılacak olan mahalli seçimler ülkemiz için artık rutin bir seçimdir.

2019 seçimlerinde AK Parti ve MHP sanırım pek çok önemli büyük şehirde birlikte seçimlere girecektir, Cumhur İttifakın uzun vadeli bir ittifak olduğunu sayın genel başkanlarımız ifade etmişlerdi, bu nedenle yapılacak olan mahalli seçimleri çokta önemsemiyoruz.

24 Haziran seçimleri yapıldıktan hemen sonra bazı insanlarımız hemen; “mahalli seçimler nasıl olacak?” diye sorsalar da, bizler için sıradan bir seçim, “adaylara göre hareket edeceğiz” tabi ki.

Şehrimiz için mahalli seçimleri önemsiyoruz, bir şehrin gelişmesi ileriye gitmesi için belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclisi seçimleri tabi ki önemli, inşallah memleketini seven, insanları seven birileri gelir  ve insanlar seçtiği kişiden ve ekibinden memnun bir hayat sürer.

Günün Sözü: TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE DOĞRU EMİN ADIMLARLA.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.