Cemalettin Bilgin

YAZIK OLUYOR BU ÜLKEYE!.

Merak ediyorum, gerçek anlamda Mustafa Kemal Atatürk’ü seven, samimi ve gerçek CHP liler bugünkü CHP yönetiminden memnunlarmıdır?

Cumhuriyetin kurucu partisi CHP genel merkezinin iyi yönetilmedi kesindir.

Bir gün Türk Devleti ve Milleti için CHP genel başkanı ve kurmaylarından hayırlı haberler duymak ve öğrenmek istiyoruz.

Şu hale bakınız, CHP Sözcüsü Faik Öztrak: “YKS soruları duyduğumuza göre zordu. Acaba kontenjanları boş bırakarak Katarlılara yer mi açmaya çalışılıyor?” diyor.

Gerçektende Cumhuriyetin kurucu partisinin genel başkanı ve kurmaylarının açıklamaları ülkenin Milli Güvenlik konusu olmaya başlamıştır.

Olması mümkün olmayan bir konuda hem genel başkan Kılıçdaoğlu, hem de CHP parti sözcüsü Öztrak’ın açıklamaları ülkemizin güvenliğini, ekonomisini her geçen gün tehlikeye sokmaya başlamıştır.

Ülkemize başka ülkelerle yapılan anlaşmalar gereği çok sayıda yabancı öğrenci askeri anlaşmalar sonucu geliyor, bu sayının 200 civarında olduğu ifade edilirken, her gün “Katar’lı öğrenciler sınavsız  Tıp okuyacak” yalanları ile algı yaratılmaya çalışılıyor.

Ülkemiz ile Katar devleti arasında yapılan askeri anlaşmalar sonunda tahminen 3-5 öğrencinin Tıp Fakültelerine gelmesi beklenirken, sanki Tıp Fakültelerini “Katarlı öğrenciler istila edecekmiş” gibi sözlerin sarf edilmesi, Türk milletine ve özellikle Gençlerimize yapılan en büyük kötülüktür.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yatırım yapabilmesi için yabancı sermayeye ihtiyacı vardır, bunu bilmeyen hiçbir siyasetçi yoktur, ancak CHP genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP sözcüsü Öztrak ne garipse Katar’ın yaptığı yatırımlardan rahatsızlık duymakta, yabancı sermayenin ülkemize gelmemesi için mücadele yapmaktadırlar.

CHP sözcüsü Öztrak Türk Milletinin ve devletinin milli menfaatlerini değil, eskiden olduğu gibi İMF nin ve yabancı ülkelerin menfaatlerini savunuyor olduğunu görüyoruz.

Sözde ekonomiden anlayan ve daha önce Kemal Derviş’le birlikte İMF kapısına ülkemizi bağlayan bir kişi, nasıl oluyor da yabancı sermaye ülkemize geldiğinde rahatsızlık duyuyor?.

Cumhurbaşkanımız sıkça söylediği şu sözleri asla unutmayalım; “YERLİ VE MİLLİ” olmak çok önemli, bu değerleri bilmeyenler ülkemizi yabancılara ve özellikle İMF ye peşkeş çekmekten asla geri durmazlar!.

Her zaman diyoruz, CHP orijinal kendi değerlerine dönmelidir, Yerli ve Milli duygularla ülke yönetimine talip olan bir genel başkan ve ekibi CHP yi yönetmelidir.

Her gün TV lere çıkıp, “KRİZ” algısı yaratmaya çalışan, CHP genel başkanı ve kurmayları Türk milletine en büyük kötülüğü yapmaktadır.

Bizim ülkemizden başka ülkelere okumaya giden öğrencilerin olduğunu ve hatta Niksar’dan bile çok sayıda öğrencinin yabancı ülkelerde okuyup buralarda iş sahibi olduğunu unutmamak gerekir.

CHP genel başkanı ve algı operasyonu yapan kurmaylarına sormak gerekir, siz “Allah korusun” iktidara geldiğinizde yabancı ülkelerden sermayenin gelmesini teşvik etmeyecekmisiniz?, ülkemizi İMF ye muhtaç edip insanları inim inim inletmekmi istiyorsunuz?, bugün CHP genel başkanı ve sözcüleri olarak yabancı sermayenin ülkemize gelmemesi için tehdit etmekten dahi kaçınmıyorsunuz nasıl olacakta sizler bugün ki Hükümetten bu ülkeyi daha sağlıklı yöneteceksiniz?.

Yetmiyor kardeşim yetmiyor, ülkemizin sermayesi kaynakları mevcut yatırımlar için yeterli değil ve yabancı sermayenin ülkemize gelmesi gerekiyor.

Paranın rengine göremi siz halkın refahını sağlayacaksınız?.

Günümüz teknoloji çağında, şartlara uygun hareket etmediğiz zaman, İMF nin boyunduruğu altına girersiniz, adamlar sana Balık tutmayı değil, sürekli Balık yedirmeye devam eder, sonrası malum, ha ülkemizdeki Tefeciler, ha dünyadaki tefeciler, vallahi 1 verir 10 geri alır sonra milletin gırtlağına bıçakları dayarlar ise o zaman işte 3. Dünya savaşını Türk milleti başlatır, sonuç ne olur?, bilinmez!…

Ülkemize yabancı sermayenin gelmemesi için CHP genel başkanı ve kurmaylarının yaptığı algı operasyonları ve tehdit dili artık son bulmayı, vatansever CHP li insanlarımız CHP içinde devrimlerini gerçekleştirmelidir.

Yazık oluyor bu ülkeye.

1 seneyi aşkın zamandır Pandeminden dolayı insanların zaten canı yanmış, devlet imkanları ölçüsünde halkına ve esnafına gereken desteği vermiştir, yapılan destek yeterlimidir?, değimlidir?, bunların zamanı geçti arttık insanlar rutin hayatına başlayarak kaybedilen zamanı değerlendirmek istiyor.

İşyerleri açılınca insanlar açılan işyerlerine oluk gibi para akıtacak ve kaybedilen sermayeler hemen geri gelmeyecektir, lakin insanlar bundan sonra ölmeden yaşamak ve sürünmeden hayata tutunmak istiyor!.

İktidar tabi ki eleştirilmelidir.

İktidarı eleştirirken  Türk Milletini ve devletini yıkacak sözlerden ve hareketlerden kaçınılmalıdır.

Son günlerde Elektrik ve Doğal Gaza gelen zamların nedeni sorulmalıdır, yabancı sermayenin gelmemesi için mücadele eden ve Katar sermayesinin ülkemize gelmemesi için mücadele eden CHP genel başkanı, zam olmaması gereken bir dönemde zam yapan Elektrik ve Doğal gazı eleştirsin de, bir kez olsun halkın derdine çözüm bulsun.

Ülkemizin milli menfaatleri için her bölgede Doğal Gaz ve Petrol arayan Hükümeti değil, gereksiz zam yapan Hükümeti eleştiren CHP yönetimi istiyoruz.

Hükümet kendi halkının sağlıklı hayat sürmesi için, ücretsiz tedavi ve ücretsiz aşı yaptığı için eleştirmek değil, “neden Türkiye Cumhuriyeti Devleti aşı bulamadı, neden kendi Yerli ve Milli imkanlarımız çözüm bulmadı” denmesi gerekir!.

Sanırım Yerli ve Milli olmak farklı bir duygu.

İnsan; Yerli ve Milli duygudan yoksun olunca, Hükümeti gerçekten eleştirip halkın derdine çözüm bulmak yerine, her gün TV leri ve basın yayın kuruluşlarına ülkeyi yıkmak için algı operasyonları yapanlara şaşmamak gerekir.

Aslında CHP seçmeni de, CHP genel başkanı ve kurmaylarından rahatsızlar, lakin ülkemizde siyaset “futbol takımı tutar” gibi siyasete katılım olunca, CHP yönetimine isyan eden vatanseverler, “biz bundan sonra şu partiye geçsek bizi kim kabul eder” düşüncesi ile kısır siyasi düşünceler içinde olunuyor.

Yoksa; gerçek Atatürkçü, vatansever CHP liler bu yönetimi Limon gibi sıkıp atacaktır, burada tek kusuru CHP seçmeninde değil, AK Parti ve diğer partilerin yöneticileri CHP den koparak kendi partilerine oy verecek kitle için bir diyaloğu kurmamasındandır!.

Döndük dolaştık, yine aynı kapıya geldik.

Türk milletini seven, hizmet eden Cumhur İttifakı Partilerin için çöreklenenler, liderlerin samimi çalışmalarını su istimal ediyorlar!. halkın sesine kulak veren kaç kişi?.

Günün Sözü: Allah bizleri hayırlı, merhametli, halimizden anlayan insanlarla karşılaştırsın.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.