AK PARTİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Niksar AK Parti ilçe

Niksar AK Parti ilçe başkanlığına kongresi sonunda ilçe başkanlığına seçilen AK Parti ilçe başkanı Semih Tepebaşıya hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Niksar AK Parti ilçe başkanlığına kongresi sonrasında ilçe başkanı olan Semih Tepebaşına hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Yeşilniksar Gazetesi ve Yörenin Sesi Canik  Gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin ve Çedaş Niksar İşletme Müdürü Şevket Özdemir, Tepebaşıya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bilgin; “başkan hayırlı olsun 2023 vizyonuna uygun bir şekilde gerçekleşen seçimin şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum, önünüzde uzun yıllar olmasına rağmen zaman uzun gibi gözüksede kısa bir zamandır, A Parti 2023 vizyonunun hayata geçmesi için yoğun çalışma temposu bekliyor Allah yardımcınız olun, her zaman sizlerin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

AK Parti ilçe başkanı Semih Tepebaşı da; “ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim, bu kutlu yolculukta hep birlikte el ele vererek halkımıza hizmet yapacağız, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yola devam ediyoruz, bizler hizmet noktasında asla sıkıntı yaşamıyoruz, ülkemizin dışarıda karşılaştıkları zorlukla sayın Devlet başkanımız mücadele yaparken bizlerde bölgemizde kararlı, sağlıklı çalışmalar yaparak sayın genel başkanımıza katkı sağlayacağız, sayın genel başkanımızın 2023 vizyonunun gerçekleşmesi için bu yola baş koyduk Cenabı Allah bizleri halkımızın huzurunda mahcup etmesin, ziyaretinizden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Bilgin ve Özdemir ilçe başkanlığında bir süre daha sohbet yaptıktan sonra ilçe başkanlığından ayrıldılar.