Cemalettin Bilgin

DÜNYA SOĞUK!

İNSANLIK ÖLMÜŞ!, KATLİAMLAR HIZ KAZANIYOR!!!

SURİYELİ 5-6 YAŞLARINDA BİR ÇOCUK; “ABLAM SOĞUKTAN ÖLDÜ” DİYEREK GÖZLERİNDEN YAŞLAR AKARAK KONUŞTU.

EY İNSANLIK KENDİNDEN UTANMIYORMUSUN?

EVET; DÜNYA SOĞUK, “ABLAM SOĞUKTAN ÖLDÜ “diyen bir çocuğun feryadı, bu soğukta insan olanların yüreklerini yakmadımı?

Evet; Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, yüreğinde insanlık adına bir şey var ise, Suriye’de ölen kız çocuğunun kardeşi 5-6 yaşlarındaki kız çocuğunun söylediği sözleri dinle!, “ablam soğuktan öldü, Zeytin çekirdekleri toplayarak ısınıyoruz” dedi.

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ ne yapacakmış?, “Suriyelileri toplayıp ülkelerine göndereceğim” diyor.

Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ şu notu asla unutma. “Ablam soğuktan öldü” Suriye’de soğuktan ölen ablası için ağlayan minik kızının sözleri bölgedeki durumu anlatıyor. İdlib’de bir yardım organizasyonu personeline yaşadıklarını anlatan küçük kızın gözyaşları Suriye’de halen yaşanan insanlık dramını gözler önüne serdi.

Ülkemizdeki Suriyeli vatandaşları, Suriye’nin vampir Esat rejimine vermek isteyen Zafer partisi genel başkanı, iki üç gün önce, yanı 2023 yılının Ocak ayının 30 unda İdlim bölgesinde yaşayan çocuğun feryadını duymak gerekir.

Gözü yaşlı çocuğun feryadına Türk Kızılay’ı yetişti, soğuktan ölen kız çocuğunun kardeşi ve ailesinin ölmemesi için Türk Kızılay genel başkanı Dr. Kerem Kınık;  “Kızılay Ekiplerimiz Suriye’de kızımıza ve ailesine ulaştı, korumaya alıyoruz” diyerek hiç değilse ölen kız çocuğunun ailesinin soğuktan ölmemesi için yardıma koştu.

Teşekkürler Türk Kızılay genel başkanı sayın Kerem Kınık.

Şu anda Yağmur ve kar yağıyor.

Zafer Partisi genel başkanının “bir eli yağda bir eli balda” misali, sıcak kaloriferli yerde yeni algı operasyonuna hazırlanır sanırım!.

Sahi Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ ülkemize nereden geldi? Özdağ’ın ailesinin kökenleri Dağıstan’daki Türk halklarından olan Kumuklara dayanmaktadır, babası 13 Kasım 1960’tan itibaren Japonya da askerî müşavir olarak sürgünde bulunması nedeniyle 3 Mart 1961 Tokyo da doğmuş, yani Türkiye Cumhuriyeti topraklarına ailesi Dağıstan’dan gelmiş.

Anadolu’ya başka ülkeden gelen birisinin sürekli ülkemize katliamlardan dolayı gelen insanlar üzerinden siyaset yapası asla kabul edilemez.

Ayrıca Suriye’den gelen insanların çoğunun Türk olduğunu, Suriye’deki kaos yaşanmadan önce insanlarımız Suriye’ye elini kolunu sallayarak gittiklerinde; “Suriye de öyle büyük bölgeler varki hepsi Türkçe konuşuyor ve Türk aileler” sözlerini nasıl unuturuz.

Suriye’den gelen insanlar Osmanlı İmparatorluğu yıkılmadan önce orada yaşayan Türklerdir, düne kadar Suriye toprakları ülkemizin vilayeti ve toprakları idi, bugün katil Esat’ın zulmünden katliamından kurtulmak için ülkemize gelen Suriyeli insanların dışlanması Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’a düşmez!.

Şu an itibaren Kar yağışı devam ediyor.

İşyerlerimizde veya evlerimizde Sobalar yanmasa nasıl durabiliriz?

Bizler AYLAN BEBEĞİ unutmadık, ailesi ile birlikte insan gibi yaşamak için katil Esat’ın bombalarından kurtulmak için Denizlere açılan bu yavrumuz ne yazık ki bindikleri botun patlaması sonucu Denizlerin derinliklerinde boğulmuş ama ölen vücudu, insanlığa ders olması bakımından ülkemiz kıyılarına geli vermiştir!!!!

Özgürlük için Denizde boğulan  ALYAN BEBEĞİ asla unutmadık unutmayacağız.

Bugünde Suriye İdlim bölgesinde soğuktan ölen Suriyeli küçük kızıda unutnayacağız.

Türk Kızılay’ın yardıma koştuğu minik Suriyeli kızımızı da asla unutmayacağız; “ABLAM SOĞUKTAN ÖLDÜ” sözlerini Gözyaşları içinde söylerkenki halini asla unutmayacağız.

Ülkemizde algı yaratarak koltuk kapmaya çalışan Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’a bu yaşanan vahşetleri her fırsatta hatırlatacağız.

Ve Ümit Özdağ’a şunu hatırlatacağız; “ülkemizde yaşama mücadelesi veren Suriyeli, Afganlı insanlar zulümden ve katliamdan kaçarak Türkiye’ye geldi, ülkelerindeki vahşet ve katliam son bulduğunda mutlaka ülkelerine geri dönmek isteyeceklerdir, ama Dağıstan’dan gelen sizin aileniz neden Dağıstan’a dönmedi?” diyeceğiz!!!

Zafer Partisi genel başkanı algı yaratarak Suriyeli insanları gönderme düşüncesinde iken, Suriye’nin İdlim bölgesinde Soğuktan ölen minik kızın acısını inşallah Özdağ varsa vicdanı inşallah vicdanında bir sızlama hisseder!!!

Suriye’nin İdlim bölgesinde çocuk yaşta donarak ölen minik yavrumuz Cenabı Allah’ın en güzel alanı Cennete yolculuk yaptı, ama geride gözü yaşlı kardeşini ve ailesini bıraktı.

Evet; “Dünya Soğuk” diyen Suriye’nin İdlim bölgesindeki minik yavrunun benzeri acılarını ülkemizde de yaşayan, Beşikte PKK terör örgütü tarafından katledilen minik yavrularımızda unutmayacağız.

Ülkemizde Beşikte çocukları katleden PKK terör örgütü, elinden gelse katliamlara devam eder ama, çok şükür Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı operasyonları sonucu yok olmakla yüz yüze ama, 6+1 lik masa son yaptıkları toplantı sonucunda yaptıkları açıklamada PKK terör örgütünden hiç bahsetmemeleri, PKK nın terör örgütü olarak ifade etmemeleri çok düşündürücüdür!.

Dünyanın daha fazla Soğuk olmaması için, Suriyeli ve ülkemizdeki çocukların katledilmemesi için ülkemizde terör faaliyetlerine devam eden PKK terör örgütüne “terör örgütü” demeyen 7 li masanın seçimlere giderken yarattıkları algılarla halkımızdan oy almak isteklerini asla unutmayacağız.

İmtihan dünyası burası.

Şükür ister,

Sabır ister,

Tevekkül ister,

Öldüm, bittim dediğin anda gelir en güzel mucizeler

Hayat, Her şeye rağmen yaşamaya değer!!!

SOĞUKTAN ÖLMEYECEK ÇOCUKLARIMIZ İÇİN,

PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KAHPE SİLAHLARINDAN ÇIKAN KURŞUNLARDAN ÖLMEMEK İÇİN  TÜRK MİLLETİ KAHPE KURŞUNLARA DESTEK VERENLERİ ASLA UNUTMAMASI GEREKİR.

Günün Sözü; Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.