Cemalettin Bilgin

TEK SORUDAN KAÇIŞ!

Cumhuriyeti kuran  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanı 2023 seçimlerine doğru giderken ilk ziyareti ABD oldu, buradaki ziyaretinde Türk Evine gitmedi (Türkiye Büyükelçiliği) Hükümetin destek vererek ABD de yapılan Öğrenci yurdunun önüne gitti, eleştirdi ve yurdu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etmesi gerekirken ziyaret yapmadı, ama ABD nin yabancı öğrencileri ile sohbetler yaptığı haberlerde yerini aldı!

CHP genel başkanı neden Yerli ve Milli olmaktan kaçıyor?

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinden kimse rahatsızlık duymaz, ama yapılan ziyaretler, ana muhalefet partisi genel başkanının Türk halkından ve değerlerinden koparak ABD ziyareti gerçekleştirmesi 8 saat gibi uzun zaman ABD ye beraber gittiği gazetecilerden ve kader arkadaşlarından uzak kaldığı bir süre olunca, siyasette ilgilenen eli kalem tutup haber yapan köşe yazısı yazan herkesin ilgisini çekmiş oluyor!.

CHP genel başkanı ABD den ne umdu?, ne buldu?, bunu şimdi bilemiyoruz ama, kendi halkından, kendi milli değerlerinden uzaklaşıp ülkemizi MANDA yönetimine tabi tutmaya çalışan bazı ABD li kişilerle bir araya geldiğini söylemek mümkün olacaktır!

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinin arkasından birkaç gündür İngiltere ziyareti yapıyor.

CHP genel başkanının İngiltere ziyareti de normaldir, ama bu ziyareti anormal yapan, kendi açıklamaları ve yaptığı ziyaretler!!!!

İngiltere yolculuğu yapmadan önce yaptığı açıklama; “İngiltere’ye Temiz Para bulmaya gidiyorum” sözleri ziyareti şaibeli olmasına neden oldu ve İngiltere’de yaptığı açıklamalarda ziyareti daha da şaibeli hale getirdi, öğrencilere yönelik olarak; “sevgili gençler sizin yeriniz sokaklar değil, hepinizin evleri girişim evleridir, hiç merak etmeyin o parayı da size bay Kemal bulacaktır” vs diyerek içi boş sözlerle mesaj atmış oldu.

Bizler ekonomiden anlamayız, ama bir ticari faaliyetin içinde hayat mücadelesi veriyoruz.

İngiltere’den gençlere mesaj veren bay Kemal bulduğu parayı karşılıksız mı?bulmuş oldu?.

Ekonomiden anlayan bilim insanları şunu ifade ediyor; para konusunda en acımasız ülke İngiltere’dir, en acımasız para fonlarını yönetenler  İngilizlerdir, bir verir bin geri alır” diyorlar.

Bay Kemal’ın İngiltere ziyareti de şaibelerle dolu olmaya başladı.

İngiltere’de gençlerle buluştuğunu paylaşan bay Kemal TEKNOFEST çalışmalarına katılan 600 bin gencimizi pas geçmiş İngiliz öğrencilerinden medet umuyor!!!!

Şunu çok samimi olarak söylüyorum, ülkemizin İktidara değil, güçlü bir muhalefete ihtiyacı vardır.

CHP ülkemizdeki en güçlü ana muhalefet partisi olması gerekirken ve en güçlü iktidar adayı olması gerekirken!. Türk halkından alması gereken desteği, ABD den ve İngiltere’den alma gayreti 2023 seçimlerinde karşılaşacağı manzarayı bugünden söylemek kahinlik falan değildir!!!

600 bin gencin birlikte çalıştığı TEKNOFEST gruplarını dikkate almayan bay Kemal, ABD ve İngiltere’deki gençlere el uzatmış, oradan “temiz para” bulmak için gidiyor, dünyayı hakimiyetine almak isteyen İngilizlere yaklaşarak bakalım nasıl tavizler vererek hükümet olmak istiyor?

CHP bugünkü genel başkan ve kurmayları ile tamamen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olmaktan çıkmış, Atatürk’ün “MANDA YÖNETİMİNE HAYIR” düşüncesinin hayat bulması için iki vampir masum insanların kanlarını emerek ayakta kalmaya çalışan ABD ve İngiltere’nin kontrolüne girmek için neler yapıyor?

CHP genel başkanı bay Kemal İngiltere anılarını anlatmak için kendilerini destekleyen bir TV kanalına bağlanıyor, canlı yayında sunucu kendisine soru soruyor, “ziyaretinizde 8 saatlik kayıptan sonra orada bir adaya falan gidecekmisiniz?” dediğinde bay Kemal hemen yayından çıkıyor, yani tek soruya cevap veremeyen bay Kemal yabancı ülkelerin STK ları ile gizli toplantılar yapıyor!!!

Kim ne derse desin, kim hangi senaryoyu yazarsa yazsın, Türk halkından destek almayan hiçbir siyasi hareket asla başarılı olamaz!

2023 seçimlerine kadar ülkemize yapılan saldırıları, ülkemizi MANDA yönetimlerine tabi almak isteyenleri gayet iyi biliyor!.

Bay Kemal kendi ülke gereklerini öğrenmeden, ABD, İngiltere ve Almanya’ya giderek ancak kendisini kandırır ve CHP seçmenini yine hüsrana uğratır!.

Dünyada en kirli paranın İngiltere’de olduğunu, bilmeyen ekonomistler ve bilim insanları, devler adamları ve siyasetçi yokken, “temiz para bulmaya gidiyorum” diyerek Kanlı paranın peşine takılan bay Kemal’ın asıl amacı yakında çıkar, bunuda kim çıkartır?. İP genel başkanı Meral Akşener çıkartır.

Bay Kemal 6 lı masanın hakim gücü olarak kendisini gördüğü için, son aylarda yaptığı Cumhurbaşkanı adayı olma hamlelerinin boşa çıktığını görünce onun akıl hocaları son hamle olarak ilk önce ABD, sonra İngiltere ve sonrada Almanya ziyaretinden icazet almasını istemiş olmalılar ki, bay Kemal  dünyanın en tehlikeli, en kirli paralarının peşine düşmüş!!!

Bay Kemal ülkemizde ve Dünyada olan gelişmeleri takip etse idi, ilk ziyaretini Ukrayna, sonra Rusya, sonra İran’a yapması gerekirdi.

Dünya Gıda krizi yaşarken, Dünya Enerji krizi yaşarken.

Dünyayı 3. Dünya savaşına sürükleyen ABD, İngiltere ve Almanya ziyaretlerini bay Kemal yapmazdı.

Bay kemal son çırpınışlarını yapıyor.

2023 seçimleri öncesinden Cumhurbaşkanı adayı olmak için çırpınışları boşadır.

İP genel başkanı meral Akşener 2023 seçimlerini kazanmak için bulduğu bu fırsatı bay kemal ile harcamak istemeyecektir, son hamle İP genel başkanı Meral Akşener’den gelecektir.

Bay Kemal ülkemize gelir gelmez, hemen Alamanya ziyaretine gitmez ise, onu bekleyen zorlu bir sınav vardır, TBMM de Baş Örtüsü ile ilgili Anayasa değişikliği.

Bakalım bay Kemal’i partisine katılan Baş örtülü bayanlara taktığı parti rozeti kurtaracak mı?

2023 seçim sınavı kolay olmayacaktır.

Söylenen sözleri sahaya hangi siyasi parti başkanları ve kimler yansıtacaksa, 2023 seçimlerini galibi o siyasi parti lideri olacaktır.

TV sunucusunun bir sorusu karşısında yayından çıkan bay Kemal bakalım halkın karşısındaki sorulara nasıl cevap verecek, veremezse sandığın dibinden onu kimse çıkartamaz ve CHP gerçek sahibine bu şekilde kavuşmuş olur, CHP gerçek hayatına başlamış olur!!!!

Günün Sözü; Allah herkesi yarı yolda bırakmayan, şüphe ettirmeyen, günü için değil ömrü için isteyen insanlarla karşılaştırsın.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.