Cemalettin Bilgin

KİN VE NEFRET KUSTU!

Hani zaman zaman yazıyoruz; “ne garip bir ülkede yaşıyoruz” diye.

Gerçekten garip bir ülkede yaşıyoruz!.

Cenabı Allah tüm güzellikleri ve nimetleri ülkemize vermiş ama,  bizler bunun kıymetini bilmek isterken, bizim gibi bu ülkede yaşayan pek çok hain var, ülkesine ve geçmişine küfür edenler var.

İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl kutlaması gerçekleşti, bu kutlamada İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in konuşmasını dinlemeye çalıştım, konuşmayı yapan kişi İzmir Belediye başkanı ama, sanki bir YUNAN’lı konuşuyormuş gibi anladım!!!

Hani Yunan’lıları Akdeniz’de  Denize dökmüş idik!

Sanırım Akdeniz’de Denize döküldüğü söylenen Yunanlılar dehlizlere saklanmış ve zamanı gelmiş dehlizlerden çıkıverişler!!!

Şunu hemen ifade etek gerekir.

İzmir belediye başkanı benzeri bir kişi de Kıbrıs’ta daha önce seçimleri kazanmış yinen Yunan sözcüsü gibi konuşan Mustafa Akın isminde bir Yunan hayranı vardır.

Hep şu sözü kullanmaya çalışıyoruz; SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ” diye.

Atalarımız boşunamı söylemiş?, Düşmanın ne kadar tehlikeli olduğunu ortaya koymuş ama, bizler Türk milleti olarak zaman zaman rehavete kapılıyoruz ve Kıbrıs’ta binlerce şehidimizin kanları ile sulanan toprakları yönetmesi için bir Yunan hayranı veya uşağı kişiye seçim kazandırma imkanı bırakıyoruz!

Türkiye’de yaşamak zordur dostlar.

Türkiye dünyada en kutsal topraklar içindedir.

Dünya 5 den büyüktür.

Türkiye’de dünyadaki her ülkeden daha büyüktür!

Zorlu bir süreçten geçiyoruz.

Zorlu süreçlerden ilk defamı geçiyoruz?,

Tabiki hayır.

Bakınız Türkiye ne zaman bir ileri hamle yapmaya kalksa, dışımızdaki Yunanlılardan çok, içimizdeki Yunanlılar ve Ermeniler, hainler ileri hamle yaparak ülkemiz insanlar arasında kaos yaratmaya çalışıyorlar!

Aslında bu süreçleri yaşamakta gerekiyor.

Hani atalarımız demiş ya; “BİR MUSİBET, BİN NASİHATTEN İYİDİR” diye.

Musibetler ortaya çıkmasa, millet olarak çoğu zaman rehavet uykusundan uyanamayacağız.

Artık Türk milleti uyanmalı, rehavetten kurtulmalı, 2023 seçimlerine dinç ve kararlı bir istekle sandıkların önümüze geleceği zamanı beklerken, GAFLETİ, DELALET VE HATTA İHANET içinde olanların uyanmasını sağlamalıyız!.

Bazı insanlarımız bilmeden, anlamadan, öğrenmeden ülkemize ihanet içinde olanların farkına varmadan onların süslü sözlerine kapılıp, hata yapıyor, yanlış oy vererek ülkemizi çıkmaz sokağa sürüklemiş oluyor, bu nedenle rehavete kapılanları, gaflet içinde olanları ve hatta bilmeden İhanet içine girmeye çalışanları uyandırmamız gerekir!!!

İzmir belediye başkanı Tunç Soyer’in İzmir’in “Yunan işgalinden” kurtulduğunu ifadeden bir söz, cümle duydunuz mu?

Evet; Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “ORDULAR İLK  HEDEFİNİZ AKDENİZ İLERİ”  emrini verip, kahpe Yunanlıları, çocuk katili Yunanlıların bir kısmını Deniz’e dökmüşler ama, bazı Yunan katilleri ne yazık ki İzmir’in fare deliklerine saklanmışlar ve son 20 yıl içinde ortaya çıkarak palazlanan Yunan artıkları, milletimizin rehavetinden dolayı belli makamlara gelmişlerdir!!!

İzmir belediye başkanı Tunç Soyer’in sözleri  atalarımıza hakaret içerirken, peki İstanbul belediye başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu’nun ne yaptığını unutmamak gerekir!!!

Nasihatten anlamayanlar, Musibette karşılaştıklarında şaşkınlık yaşamamalıdırlar!.

Seçimlerde her Müslüman Türk insanı dikkatli ve uyanık olmalıdır.

Bizim memlekette; Batı çalışma grubunun ispiyoncusunu, Ülkücü, Milliyetçi olarak sunan gafiller!.

İstanbul’da Beylikdüzü ilçesi parkına; KIBRISLI TÜRKLERİN KATİLİ, ŞEHİT PİLOT CENGİZ TOPEL’İ İŞKENCE İLE GÖZLERİNİN OYULMA EMRİNİ VEREN KAHPE YUNAN MAKARYOSUN HEYKELİNİ (ROYEF) DİKEN EKREM İMAMOĞLU’NU NASILKİ BU KİŞİ “SAĞCI, MİLLİYETÇİ” DİYEREK SAĞ PARTLERİN İÇİNE SOKANLAR VE SONRASINDA BEYLİK DÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GELDİ, BU KIYETLİ GÜNLERİ SAĞLIKLI DEĞERLENDİREMEYEN İSTANBUL HALKI OLDU İSE, İzmir’de Yunanlıları Deniz’e döktüğümüz halde bugün İzmir belediye başkanlığı yapan Tunç Soyer’in İZMİR’İN  YUNAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100. YILINDA ATALARIMIZ OSMANLIYI YERDEN YERE VURUP, KAHPE YUNAN İŞGALİNDEN SÖZ ETMEMESİ BİZLERİ ŞAŞIRTMAMALI, ANCAK BİZLERİ DÜŞÜNDÜRMELİ VE “NEREDE HATA YAPIYORUZ?” sorusunun cevabını verebilmeliyiz!!!.

İSTANBUL’DA, İZMİRDE, ANLARA’DA neden belediye seçimlerini kaybettik sorusunun net cevabını ilk önce AK Parti teşkilatları kendisine sormalıdır!.

3-5 kişinin çıkar ilişkileri, ne yazık ki ayyuka çıkınca, yalanlar, iftiralar, algılar başlayınca, samimi dürüst, vatan ve millet sevdalısı İstanbul halkı, kendisine büyük sıkıntılar yaratacak belediye başkanlığını Ekrem İmamoğlu’na verdiler.

Yani Pireye kızıp Yorganı yaktılar.

İzmir, Ankara yine aynı. Pireye kızıp Yorgan yakan insanlar bugün kaybedilen 5 yıla yansalarda Atı alan Üsküdarı geçti ve İzmir’in YUNAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100 YILINDA, YUNANLI İŞGALCİLERİN ZULMÜNDEN İZMİR’İN KURTULDUĞU İÇİN Türk milletine teşekkür etmesi gerekirken.

Osmanlıya hakaret eden bir belediye başkanı  ile İzmir karşı karşıya kalmıştır!!!

İzmir YUNAN İşgalinden kurtulmuşken, nasıl olurda İZMİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BİR YUNANLI HAYRANI İZMİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANIR?

Herkes şapkasını kenara koymalı, ve “nerede hata yapıyoruz?” demelidir.

Her seçim, her şehir de yapılan seçimler kıymetlidir.

Seçmenlerin verdiği mesajları anlamayanlar, yarın ülke yönetimin kaybetmeye mahkumdurlar!!!!!

Soru şu; NEDEN YUNAN ARTIKLARI, HEP BU ÜLKENİN KURUCUSU CHP’DE VE SOSYAL DEMOKRAT PARTİLERDE SİYASETE ATILIP MAKAM SAHİBİ OLURLAR?

Günün Sözü; Allah’ım bugün yanımızda durmayanları, yarın karşımıza çıkarma.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.