ŞAHİN’DEN ZİYARET

ŞAHİN’DEN GAZETEYE BİR ZİYARET DAHA

ŞAHİN'DEN GAZETEYE BİR ZİYARET

Ak Parti Niksar Belediye Başkan Aday Adayı Danişmend Hüseyin Şahin, bölgenin  önemli medya organlarından, Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri ve www.yeşilniksar.com İnternet sitesi  gazeteleri imtiyaz sahibi Cemalettin Bilgin’i  ziyaret etti.

Ziyarette gazete sahibi Cemalettin Bilgin Başkan aday adayı Danişmend Hüseyin Şahin’e ; “hoş geldin kardeşim nasılsın, çalışmalar nasıl gidiyor? dedi.

AK Parti Niksar Belediye Başkan aday adayı Danişmend Hüseyin Şahin  ; “teşekkür ederim abi çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kimin aday olacağı belli olana kadar sahada çalışmalara devam edeceğiz, adaylık belli olduktan sonrada yine aday adayı arkadaşlar olarak adayın etrafında el ele vererek çalışmalar devam edecektir. Genel merkezimizin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor, inşallah kısa zamanda aday açıklaması yapılacak. Sonrasında ise çalışmalarımıza daha yoğun olarak devam edeceğiz. Niksar gelişmeyi ilerlemeyi hak eden bir ilçe bu da ancak iyi bir yönetici ile yapılabilecek bir iş. Biz de Allah’a şükür bu konuda kendimize güveniyoruz. Halkımızın da bize inanmasını istiyoruz. Ben Niksar ve Niksar halkı kazansın istiyorum.  Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Bilgin ve Şahin bir süre daha siyaset konusunda sohbet yaptıktan sonra Şahin  çalışmalar yapmak üzere gazeteden ayrıldı.