KAÇAK İÇKİ YAKALANDI

Ülke genelinde Kaçak içkiden

Ülke genelinde Kaçak içkiden ölenlerin sayısı artınca Hükümet Kaçak İçki yapanlara yönelik operasyonlar devam ediyor.

Tokat bölgesinde de zaman zaman Kaçak İçki yapıldığı ihbarları üzerine Jandarma bölgelerinde yapılan operasyonlarda Kaçak İçki tespitleri yapılmaktadır.

Niksar Jandarma 155 hattına yapılan ihbar sonucu Niksar Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Kaçak Alkol (4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanuna Muhalefetin) yapılması dolayısı ile kaçak İçki yakalanmıştır.

Niksar İlçe J.K.lığınca yapılan  çalışmalar sonucunda Korulu Köyünde kaçak içki yapıldığı duyumu alınmış, yapılan çalışmalar sonucu  24.09.2021 günü saat 12.00 da Jasat/Merkez J.Krk.K’lığı ve KOM Şb. Müdürlüğü ekiplerince yapılan faaliyet sonucunda şüpheli A.G (1958) isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 11 plastik bidon içerisinde 750 litre kaçak alkol, 2 adet damıtma bidonu içerisinde 50 litre kaçak şarap yakalanmıştır.

Niksar Jandarma Komutanlığı ekipleri yakalanan içkilere el koymuş, Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır.

Bölgede Kaçak İçkinin yapılmaması için güvenlik kuvvetleri çalışmalarına aralıksız devam edeceği bildirildi.