yesilniksar

TEZGAHA DÜŞMEMEK GEREK!.

Mahalli seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakının dağılması planının hayat bulması isteniyor.

AK Parti ve MHP nin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimler için oluşturulan Cumhur İttifakını seçimlerde bozamayanlar, bu ittifakın devlet ve millet yararına hizmet yapmasını engellemek için yoğun gayret içindeler.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin özüdür ve sözüdür.

Cumhur İttifakı Müslüman Türk milletinin gerçek sesidir.

Cumhur İttifakının bozulması için şer güçlerin yoğun gayret içinde olduklarını biliyoruz, inşallah bu bozguna AK Parti lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri sayın Devlet Bahçeli gelmezler.

Cumhur İttifakı Türk milleti ve devleti için en büyük hayali ve arzusu idi, sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli ülkemiz üzerinden oynanan oyunlara son verilmesi için Cumhur İttifakını kurdular ve hayat bulması için yoğun gayret içinde oldular.

Cumhur İttifakının ne kadar önemli olduğunu 24 Haziran seçimlerinde görmüş olduk, Cumhur İttifakını bozamayıp seçimde yenilgiye uğrayan siyasetçiler ve şer güçler inşallah bu ittifakı bozmaya güçleri yetmeyecektir.

Ülkemizde 100 civarında siyasi parti vardır, bunlar içinde haltan destek alan ve seçimlere giren 10 civarında siyasi parti var, bu partiler içinde halkın tam desteğini alan AK Parti ve MHP Cumhur İttifakını kurdu, gayet de güzel seçim sonuçları aldı.

Cumhur İttifakının en güzel sonuçları 24 Haziran seçimlerinde alındı, 2019 mahalli seçimlerine giderken her iki parti yine birlikte hareket etmesi bekleniyordu, 23 Ekim tarihinde sayın Devlet Bahçelinin ve sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları grup toplantısı konuşmalarında yerel seçimlerde Cumhur İttifakının olmayacağını kısmen görmüş olduk.

23 Ekim tarihinde MHP ve AK Parti gruplarında konuşan sayın Bahçeli ve sayın Erdoğan Cumhur İttifakının devam etmesini istemediler, istemiş olsalar idi ne olurdu?.

Türk milleti, hatta Türk milletine ve devletine bağlılık gösteren milletler Cumhur İttifakının ömür boyu sürmesini istiyor.

Bir devlette, kendi milletinin dışında milyonlarca insan o devletin güçlü olmasını istiyorsa, burada sorumlu olan insanlar dikkatli olmak zorundadır.

Cumhur İttifakının devam etmesi Türk milletinin ortak düşüncesidir, bu ittifak kişilerin hatasından dolayı sekteye uğrar ve devletimiz zafiyet içine sokulmak istenirse hatayı yapan çok büyük vebale girmiş olur.

23 Ekim tarihinde yapılan konuşmalar sonrasında Cumhur İttifakının bozulduğunu düşünerek ellerini ovuşturanlar çok şükür ki yanıldılar.

Daha öncede yazmaya çalıştık, MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli, işin içinde “devlet ve millet bekası var ise” siyaseti bir tarafa bırakır nasıl bir fedakarlık yapılması gerekirse o fedakarlığı yapar.

Siyasette en ağır eleştiri alan siyasi lider sayın Devlet Bahçelidir, bunun nedeni MHP ve AK Parti ayrı partiler olmasına rağmen MHP genel başkanı olarak AK Parti iktidarına en zor ve kritik zamanlarda destek vermesidir.

Devlet bey gerçekten Türk devleti ve milleti sevdalısıdır, siyasi ikbali elinin tersi ile yiterek bir başka siyasi partiye destek vererek önemli hizmetler yapıyor.

MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçelinin AK Partiye çeşitli zamanlarda destek vermesi belki AK Partinin siyaseten ayakta kalmasına katkı sağlıyor ama, AK partinin ayakta kalması yanında Türk devletinin ve milletini ayakta kalmasını ve ebediyen sağlam temeller üzerinde yoluna gitmesini sağlıyor.

AK Parti ve MHP nin Cumhur İttifakını devam ettirmesi kendi ülkemiz ve milletimiz iççin önemlidir, aynı zamanda devletimize bel bağlayan mazlum ve masum milletler içinde önemlidir.

Siyaset niçin yapılır?, devleti, dolayısı ile milleti yönetmek içindir, o zaman mesele yoktur, Türk milletini yönetmeye kalkan AK Parti ve MHP genel başkanları küçük siyasi ayrılıkları bir tarafa bırakıp, güçlü Türkiye’nin devamı için Cumhur İttifakının devam etmesi konusunda ayrılıkları bir tarafa itmeleri gerekir.

Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin ulaşmak istedikleri hedef aynıdır, hedefe giderken küçük yol ayrımı vardır.

Güçlü Türkiye’nin, güçlü Türk milletini ebediyen var olması için her iki partinin rehberi; Allah sevgisi, Hazreti Muhammet aşkı, Ay Yıldızlı Bayrak aşkı, Susmaması gereken Allah kelamı Ezanların devam etmesi, Misakı Milli sınırlarımızın ebediyen devam etmesi hedefidir.

AK Parti ve MHP nin hedefi aynıdır, hedefe giderken bazı noktalarda yol ayrılığı gözükse de, hedefe ulaşmakta aynı yolu izlemek mümkündür.

Cumhur İttifakının hedefine ulaşmaması için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada sürekli iki parti arasına nifaklar sokulacaktır, önemli olan iki parti liderinin nifak tohumlarını fark edip hedef yolculuğunda kazaya uğratılmamasını sağlamaktır.

Son günlerde bakıyoruz da birileri ellerini ovuşturanlara direk destek vermediği kaldı.

Cumhur İttifakına gerçekten inananlarla, ona inanmış gibi yapanların imtihan gününü yaşıyoruz, yaşanan süreçler çok önemlidir, bu kıymetli günlerde bu imtihandan geçemeyenler, imtihandan geçmek için gayret edenlere çelme takanlara çok dikkat etmek gerekir.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı tekrar hayat bulur mu?, bulmalıdır her şeyden önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Güneydoğu illerinde Cumhur İttifakı birlikte hareket etmelidir.

Günün Sözü: GÜN OLA HARMAN OLA

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.