MEMLEKET PARTİSİ İL BAŞKANI SERT ÇIKTI

MEMLEKET PARTİSİ TOKAT İL

MEMLEKET PARTİSİ TOKAT İL BAŞKANI DURSUN BAYRAM KİRLİ SİYASET KARŞISINDA SERT ÇIKTI;

“CHP MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU’YU KINIYORUM, TERÖRLE MÜCADELE EDİLEN BİR DÖNEMDE, GÜVENLİK KUVVETLERİMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN SİHALAR ALEYHİNDE KONUŞMA YAPANLAR, BU ÜLKENİN HUZUR BULMASINI İSTEMEYENLERDİR. GÜVENLİK KUVVETLERİMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARA DESTEK VERENLERİ KUTLUYORUM, ÜLKEMİZDE TERÖR BİTMELİDİR. İŞ İNSANLARI GÜVENLİ BÖLGELERDE İŞ YAPMAK İSTER” DEDİ.

Memleket Partisi Tokat İl Başkanı Dursun Bayram Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin’e açıklamalarda bulundu, Bayram;  “ Cemalettin bey birtakım muhalifler elbette olacak. Memleket partisine yönelik olarak son günlerde ciddi saldırılar başlamıştır, Muhaliflere falan kızdığımız yok ancak eline kalem alıp düzgün şeyler yazmalılar. Cemalettin Bey, yani siz basınsınız. Ben 12 yaşında Niksar’a geldim. Rahmetli babanız o zaman Yeşil Niksar gazeteniz  vardı. O günden bugüne ayaktasınız, duruyorsunuz. Bu ne demek?  Demek ki  ilkeli, omurgalı duruş demek. Yani şimdi sen benim partimden üç kişiyi koparmakla, üç kişiye milletvekili vaadi, üç kişiye belli bir kaynak aktararak bunu koparmakla, koskoca Memleket Partisi 63 ilde örgütünü kurmuş.  Yani seçimlere hazır birinci olağan kongresini yapmış bir parti, sonra Muharrem İnce’nin sayın genel başkanımın ne söylediği her yerde açık. TV lerde çıktığı kanallarda da söylüyor “Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek amaçsa, onu ilkeli duruşla göndereceksin”. Ne yapacaklarınızı  anlatacaksın. Şimdi birileri bir araya geldiler “Tayyip Erdoğan gitsin kim gelirse gelsin” diyorlar. Abdullah Gül gelirse ne olacak?, ne fark edecek? şimdi Babacan diyor ki “ya ben adayım, ya Abdullah Gül veya Haşim Kılıç” diyor. Şimdi ve fark edecek yani Recep Tayyip Erdoğan sadece koltuğunu değiştirecek. Zihniyet  değişikliği olmayınca, ne ilkeleri değişecek, nede başka şey. Sadece Cumhurbaşkanının ismi değişecek. Başka bir şey olmayacak ki. Yani 2014’te Ekmeleddin  İhsanoğlu’na “ekmek için oy verin” dedi. İnsanları kandırdı bugün de aynı oyunlar içerisinde devam ediyorlar.” İfadelerini kullandı.

Memleket Partisi İl başkanı Dursun Bayram  CHP Milletvekili  Sezgin Tanrıkulu’nun SİHALAR konusunda yaptığı açıklamaya sert çıktı; “ülkemizde 40 yıldır devam eden Terör bitmelidir, terörün bitmesi için güvenlik kuvvetlerimiz en gelişmiş silahları kullanmalı vatan evlatları teröre kurban verilmemelidir, teknolojik imkanları  kullanmak en akılcı yöntemdir, CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu Atatürk’ün kurduğu siyasi partide bu tür konuşmalar asla izin vermemelidir, sayın Genel Başkanımızın CHP’den neden koptuğun en güzel örneğini bugün halkımız görüyor ve yaşıyor” dedi.

Memleket Partisi il Başkanı Bayram; AK partinin 20 yıl içinde yaptığı güzel hizmetleri alkışlarız, hatalarını ortaya koyar halkımıza şikayette bulunuruz, ülkemiz için yapılan her teknolojik hizmetleri yapanları alkışlıyoruz, sayın Selçuk Bayraktar ve ekibini kutluyorum, ülkemiz için bir üretim yapan herkesi kucaklıyoruz, başarılar diliyorum” dedi.