VURGUNCULAR VE STOKÇULAR CİRİT ATIYOR!.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar Türkiye de de yaşanırken, STOKÇULAR VURGUN ÜSTÜNE VURGUN YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

Türkiye’de mal tedarikinde hiçbir sıkıntı yaşanmazken, Dövizin hareketli oluşu  fiyatların aniden yükselmesine neden olurken, Dövizin artışını bahane ederek yüksek fiyatlarla ürünler piyasaya sürülürken bazı ürünlerdeki yüksek fiyat artışlarına doymayan VURGUNCULAR, STOKLAR YAPARAK karlarına 10-20 kat artırmaya devam diyorlar.

Pazar ekimi yapılmış hasan henüz yeni başlamışken ve Şeker Fabrikaları yeni ürün üretmeye başlamışken, Şeker de dahi vurgun yapılmak istenmesi, yüksek fiyatlarla ürünlerin kısmen piyasaya sürerek STOKLAMAYA devam edenler, halkın tepkisini çekmeye devam ediyor!…

Bir Lokanta sahibi şu hususları dile getirdi; Çorba Kasesi 180 TL idi 550 TL ye birden çıktı. Plastik Çatal Kaşık  185 TL idi, 500 TL ye çıktı. Streç malzeme 150 TL iken 400 TL oldu. Mercimek 10 TL idi 23 TL oldu. Havlu Peçete 75 TL iken 120 TL oldu, bu kadar zaman hayatımızda hiç görmedik ve yaşamadık nedir bu rezalet, müşterimize nasıl bir fiyat uygulayacağız şaşırıyoruz” diyerek de tepkisini dile getirdi.

Stokçular vurgun üstüne vurgun yapmaya devam ediyor, belli gıda maddelerinde tedarikte hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen STOKÇULAR DAHA YÜKSEK KARLAR ELDE ETMEK İÇİN ürünlerini çeşitli depolarda sakladıkları dile getiriliyor.

Hükümetin Stokçulara karşı çok ciddi tedbirler alması beklenirken, Stokçular nasıl bir kaçamak tedbir alacaklar bu konuda halkın Stokçularla mücadele yapması da bekleniyor!.