
TATİL COŞKUN, SPOR TUTKUN OLSUN
- 18 Ocak 2022
- 0
#SporTokat Yarı Yıl Tatili Spor Etkinlikleri Başlıyor.
Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı’nın himayelerinde hayata geçirilen ve tüm Türkiye’ ye örnek olan Fair Play ödüllü Spor Tokat projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Pandemi süreçlerinde evlerde kalarak fiziksel, ruhsal zihinsel olarak en çok olumsuz etkilenen yine hareketsizliğin sonuçu olarak obezite sorunu ile karşı karşıya kalan ve davranışsal bağımlılık yapan teknoloji bağımlılığının etkilerini en aza indirmek için gençlere ve çocuklara yönelik sürdürülebilir sportif organizasyonların hazırlık çalışmaları başlandı.
Sömestri döneminde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik Spor’la iç içe etkinlikleri kapsayan, zihinsel yorgunluklarını atmak ve tatillerini nitelikli bir şekilde geçirmeleri imkan vermek için Vali Yardımcısı Kaya Çelik’in başkanlığında İlçe Kaymakamları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve proje koordinatörlerin katılımıyla #SporTokat projesinin 2021-2022 yılı 1. döneminin değerlendirmesi ve Eğitim Öğretim yılı “Yarı Yıl Tatili Spor Okulları” ile Sportif Etkinliklerin değerlendirme ve planlama toplantısı yapıldı.
Toplantıda merkez ve ilçelerimizde on beş gün boyunca sportif faaliyetleri ve yarışmaların olduğu bir dizi etkinliklerin planlaması yapıldı.
Spor salonlarımız, Spor’la eğlenceli vakit geçirmek için çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyor.