NİKTAŞ’DAN DEV KAMPANYA !…

Perakendecilik sektöründe 26 yıldır

Perakendecilik sektöründe 26 yıldır faaliyet gösteren NİKTAŞ  A.Ş. yaptığı hizmetler ve örnek çalışmalarıyla şehrimizin gururu olmaya devam ediyor.

Gazetemiz sahibi Cemalettin Bilgin Niktaş A.Ş Genel müdürü Bekir Keklik ile yapılan kampanya hakkında düşüncelerini aldı, bölgenin  Yerel Gücü Niktaş A.Ş.’nin yaptığı büyük kampanyayı yerinde gözlemlemek ve inceleme yapmak için Niksar saat kulesi yanında bulunan Merkez şubesinde  ziyaretinde  Şirket Genel Müdürü Bekir KEKLİK karşıladı. Hep birlikte mağaza dışındaki afişleri ve mağaza içindeki görselleri incelendi, yapılan kampanyadan etkilenmemek mümkün değildi. Bilgin kampanyayı görünce;  “Bir Niksarlı olarak gurur duyduğumu ifade etmeliyim, Bekir bey yönetim kurulu ile toplantı yapıp alınan kararları bizlere anlatmaya başlayınca  peşinen kendisini tebrik ettik, kendisine teşekkür ederek, bu kampanya hakkında bilgi vermesini istedim ; Genel Müdür Bekir Bey yaptığı konuşmasında; “ Cemalettin bey, ülke olarak çok zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Ama hep birlikte, el ele vererek inşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi bu süreci de ülke olarak başarıyla atlatacağız .

Kurulduğundan bugüne kadar, bütün mağazalarımızda Tokat’ın yerli ürünlerine destek verdik. Bölgemizin ürünlerini hep ön plana çıkardık. Şimdi ise aynı olayı yurdumuzda yetişen kendi ürettiğimiz ürünlerde yapıyoruz. Aynı hassasiyeti müşterilerimizden ve hemşehrilerimizden de bekliyoruz. Müşterilerimizin yerli ürünleri daha kolay tanıması ve alabilmesi için, fiyat etiketlerimize “YERLİ ÜRETİM” ibaresi koyduk.

“YERLİ ÜRETİM, YEREL MARKETTEN ALINIR” diyoruz ve sizleri marketlerimize bekliyoruz.

Hepimizin de bildiği gibi son günlerde yurt genelinde bütün ürün gruplarında büyük fiyat artışları oldu. Özellikle de yurt dışından dövizle alınan ürünlerin fiyatı % 100 arttı. Bu konuda müşterilerimizden büyük şikayetler aldık.

 

Yönetim Kurulumuzla yaptığımız toplantıda, bu konular enine boyuna konuşulup, değerlendirildi. Niktaş A.Ş. olarak neler yapabiliriz diye düşündük. İlimize ve ülkemize karşı  olan Sosyal sorumluluğumuz düşüncesiyle ve

Cumhurbaşkanımızın yurt  genelinde Başlattığı ;

“ ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE” programına destek olmak için

“ BİZİM ÜLKEMİZ, BİZİM GELECEĞİMİZDİR…”

Sloganıyla, 3 ay süreyle 100 üründe, % 15 İNDİRİM yaptık. Afişler asarak, broşürler hazırlayarak, mağaza içinde görseller takarak bugünden itibaren indirimlerimizi başlattık. Bu indirimlerimizi sürekli olarak aynı ürünlerde yapmayıp, belirli aralıklarla değişiklik yapacağız.  Bu  uygulamamız yıl sonuna kadar devam edecektir”  diyerek konuşmasını tamamladı.

NİKTAŞ A.Ş başlattığı 3 aylık indirim kampanyasında halkın büyük desteğini alacağı tahmin ediliyor, son aylarda yapılan zamlar halkın tepkisini çekmiş çaresi kalan insanlar zorunlu alışverişler yapmak mecburiyetinde kalıyordu.

NİKTAŞ A.Ş nin başlattığı kampanya halkı rahatlatacaktır.