NİKSAR’DA ÜLKEDE BİRLİK GECESİ YAPILDI

Niksar Ülkü Ocakları şubesi

Niksar Ülkü Ocakları şubesi “ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesi düzenledi.

Niksar Ülkü Ocakları şubesi Niksar’da “ÜLKÜDE BİRLİK, ÜLKEDE BİRLİK” gecesi düzenleyerek Ülkücü gençlerin ve Niksar halkının bir araya gelmesini sağladı.

“ÜLKÜDE BİRLİK, ÜLKEDE BİRLİK” gecesine MHP Tokat  İl Başkanı Onur Çalışkan, ilçe başkanı Dursun Yılmaz ve yönetim kurulu, MHP Tokat il kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Niksar Kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Yücel Bulut, Mustafa Ersagun Dalan, Serhat Bilgin, Filiz Yılmazer, AK Parti Niksar Belediye başkanı Özdilek Özcan, MHP Gürçeşme belediye başkanı Şevket Yücel, Serenli belediye başkanı Nurettin Keleş çok sayıda misafir katıldı.

“ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesinde Ülkücü gençlik tek yürek, tek yumruk bir şekilde salonu doldurdu binlerce ülkücü ve milliyetçi insan “ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesine katıldı.

“ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesinde sanatçı olarak, Ali Kınık, Ahmet Önsel, Ozan Ufuk katıldı, gece saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

“ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesinde Niksar Ülkü Ocakları başkanı Mustafa Dalkılıç selamlama konuşması yaptı Dalkılıç; değerli Ülküdaşlarım saygıdeğer konuklar, gecemize hoş geldiniz şeref verdiniz Ülkü Ocakları Niksar şubesi olarak  “ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecemizin ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı allah’tan diliyorum gecemiz kutlu olsun” dedi.

“ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesinde MHP il başkanı Onur Çalışkan, Milletvekili Filiz Yılmazer, Mustafa Ersagun Dalan ve Yüzel Bulut birer selamlama konuşması yaptılar, konuşmacılar 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Niksar Ülkü Ocaklarının “ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK” gecesinde sahne alan Ahmet Öngel, Ozan Ufuk ve Ali Kınık geceye katılan yüzlerce binlerce insana muhteşem bir müzik ziyafeti verdiler, gece geç saatlere kadar devam etti, Ülkücüler hep birlikte; “Devletin başına Devlet gelecek” diyerek sık sık slogan attılar, “ÜLKÜDE BİRLİK ÜLKEDE BİRLİK, MHP de hayat bulacak” diyerek coşku dolu sloganlar attılar. (