MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT’UN BAYRAM MESAJI

Aziz ve muhterem halkımızla

Aziz ve muhterem halkımızla önemli bir dini bayramı kutlamanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz.

24 Haziran seçimlerinde 27. dönem MHP Tokat  Milletvekili  olarak seçilmenin huzuru ve sizlerden aldığım vekaletin sorumluluğu içinde,  siz saygıdeğer halkımızla buluşmamızı sağlamış olduk, gerçekleşen seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar hayati önem taşıdığını bugün daha iyi anlıyoruz.

24 Haziran seçimleri ile ülkemiz güçlü bir yönetim sistemine kavuşmuştur, bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görünce yeni Cumhurbaşkanlığı seçim sisteminin önemini daha iyi anlıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ebediyen güçlü kalması, milletimizin ilelebet mutlu ve huzurlu olması, dini ve milli bayramların kutlanması ve yaşanması ile mümkündür, bu vesile ile,  Sevginin birleştiği, belki durgun, belki yorgun yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice günlerin habercisidir Kurban bayramı.

Kurban Bayramı vesilesi ile, tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ederken,

 Bayramların; Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günler olmasını diliyorum.

  Ya Rabbi;  sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme, bu duygu ve düşüncelerle.

Kurban Bayramımız kutlu olsun, saygı ve sevgilerimle.

  Av. YÜCEL BULUT

  MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ

TBMM ADALET KOMİSYONU ÜYESİ