KAYMAKAM KAPANKAYA’DAN VEDA ZİYARETİ

2018 yılı Kaymakam Kararnamesi

2018 yılı Kaymakam Kararnamesi ile Afyon’un Dinar ilçesine tayini çıkan Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Kapankaya Gazetemiz Sahibi Cemallettin Bilgin ile bir süre sohbet etti.

3 Yıldır Niksar’da Niksarlının ve Niksar’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çalıştığı süre içerisinde halkın sevgisini kazanan Kaymakam Selami Kapankay konuşmasında “2015 yılından bu güne kadar ilçemizin güzelleşmesi ve vatandaşlarımızın daha huzurlu güvenli bir ortamda yaşaması için çabaladık. Görev yaptığım 3 yıl süre zarfında asfaltsız Köy yolumuz kalmadı. Eğitimde İlçemizi üst seviyelere çıkarttık Okullarımıza sosyal donatılar kazandırıp öğrencilerimizi okullarda eğitim yanı sıra sosyalleşmesi için çalışmalar yaptık köylerimize 80.000 m2 parke dağıtıldı. Şahinli – Mahmudiye yolu sıcak asfalt ile kaplandı Köylerimizin de çöp toplama işlerini başlattık. D100 kara yolunda çıkan termal suyumuz ile alalkalı bir çok toplantılar yaparak Oka Projesi ile ilgili Tarımsal Tesis yapılması için 1 Milyon tl kaynak sağlamış oldu burada görev süremiz doldu. Burada görev yaptığım süre içerisin bizlerden desteklerini esirgemeyen Yeşil Niksar  ve Yörenin Sesi Canik Gazeteleri Sahibi ve Gazete çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

Gazetemiz Sahibi Cemalletin Bilgin ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’3 Yıl sizinle beraber çalışma imkanı bulduk Niksar’a yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Atanmış olduğunuz Afyon’un Dinar ilçesinde de bir çok başarılı hizmetler yapacağınıza inanıyoruz’’dedi.

Gazetemiz Sahibi ve Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya bir süre daha sohbet ettikten sonra vedalaşarak matbaadan ayrıldı.