İLÇE MÜFTÜSÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI

Niksar’da 6 yıldır görev

Niksar’da 6 yıldır görev yapan Niksar ilçe müftüsü Ali Can Bolat yeni tayin yerine gitmeden önce dost ziyaretlerine başladı.

Niksar ilçesinde 6 yıldır görev yapan ilçe Müftüsü Ali Can Bolat yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazetelerini ziyaret ederek gazete sahibi Cemalettin Bilgin ile bir süre sohbet yaptı.

Can Bolat; “Cemalettin bey 6 yıldır güzel Niksar şehrinde görev yapmanın huzuru ve mutluluğu içindeyim, artık ayrılık vakti geldi devlet memurluğunun kaderi tayinimiz Urla ilçesine çıktı, bizler sizlerden memnunuz güzel bir şehirde çalışmaktan mutlu olduğumu ve görev yaptığımız süre içinde haklarınız geçmiştir haklarınızı helal etmenizi isterim, bizden yana da haklarımız helal olsun, halkımıza selam ve saygılarımı iletirim” dedi.

Gazetemiz sahibi Cemalettin Bilgin’de “hocam çok sürpriz oldu yeni duyduk başka ilçeye tayininizi, hayırlısı ne ise o oluyor zaten, bizlerde sizlerden memnunduk devlet memurunun kaderi böyle tabi ki bundan sonraki görev yerinizde başarılar dileriz, Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Niksar ilçe müftüsü Ali Can Bolat bir süre daha sohbet yaptıktan sonra gazetemizden ayrıldı.