GÜZEL OKUL, TEMİZ OKUL

Niksar’da Güzel Okul Dr.

Niksar’da Güzel Okul Dr. İsmet Sakarya İlk Okulu.

Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin okul ziyaretlerine başladı.

Her yıl zaman buldukça Okulları ziyaret eden Bilgin okul faaliyetlerini izliyor, okulların güzelliklerini paylaşarak halkın doğru bilgi almasını sağlıyor, var olan sıkıntıları ortaya koyarak çözümler bulunmasına katkı sağlıyor.

Niksar’da şık ve temiz bir okul olarak dikkat çeken Dr. İsmet Sakarya İlk Okulu ziyareti gerçekleştirildi. Okula bahçe kapısından giriliyor, Niksar’ın merkezinde bulunan ender okullardan bir tanesi Dr. İsmet Sakarya İlk Okulu.

180 öğrencisi ile pırıl pırıl bahçesi ve okul temizliği ile, küçük okul bahçesinde cıvıl cıvıl seslerle oynayan öğrenciler bölgeye canlılık katıyor.

Dr. İsmet Sakarya İlk Okuluna  okullar açılmadan atanan Erdal Balcı emanet aldığı okulda kısa zamanda çok önemli değişiklikler yapmış okul pırıl pırıl, çalışma arkadaşları uyumlu, öğrenci velileri ile sürekli diyaloğ içinde olan bir yönetici.

Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin okul ziyaretlerinde okul müdürü Erdal Balcı ve müdürü yardımcısı Mustafa Dalkılıçla bir süre sohbet yaptılar, Bilgin; müdürüm yeni eğitim ve öğretim yılınızda başarılar dilerim, bir eğitim kurumuna girildiğinde insan nasıl huzur bulmak isterse bu huzuru bu okulumuzda gördük, kısa zamanda önemli çalışmalar yapmışsınız sizleri kutlarım, başarılarınızın devamını dilerim” dedi, Okul müdürü Balcı; “Cemalettin abi ziyaretinizden dolayı biz teşekkür ederiz, güzel düşüncelerinizden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ederim, inşallah emanet aldığımız bu eğitim kurumunu ve çocuklarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz, çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için çalışmalarımıza yoğunluk verip bu ülkeye sahip çıkacak nesillerin yetişmesine katkı sağlayacağız” dedi.

Niksar Dr. İsmet Sakarya İlk Okulunda 180 öğrenci eğitim görmekte, Okul müdürü Erdal Balcı, müdür yardımcısı Mustafa Dalkılıç ve 10 öğretmen ile 1 Ana sınıfı ve 9 sınıf ile eğitim yapıyor, okul şehir merkezinde olduğu için mütevazi bir bahçesi var, okulun fiziki yapısı çok şık, büyüme şansı az, ama kendi bölgesine hitap eden özel okullardan bir tanesi.

Okuldaki eğitime velilerin önem verdiği görülüyor, öğrenci velilerinin öğrencilerine olan ilgileri, öğretmenlerle kurdukları diyalog dikkat çekiyor.

Niksar Dr. İsmet Sakarya İlk Okulunda taşımalı öğrenci bulunmuyor, öğrenciler kendi mahallesindeki konutlarda oturan öğrenciler, okulda eğitim kalitesi yüksek olunca başka mahallelerden de taleplerin gelmesi dikkat çekiyor.

Niksar’da; iyi okul, kaliteli eğitim, başarılı yönetici ve başarılı eğitimci görmek isteyenler Dr. İsmet Sakarya İlkokulunu ziyaret etmeleri doğru bir düşüncedir.

Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin okul ziyareti sonrasında okul müdürü Erdal Balcı ve müdür yardımcısı Mustafa Dalkılıç  bir süre daha sohbet yaptıktan sonra ziyaretlerin devamı için okuldan ayrıldı.