Cemalettin Bilgin

2023 Seçimleri Zorlu geçecek!!

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri zorlu başlayacak ama kolay bitecektir!!!

2023 seçimlerine 10 ay gibi kısa bir zaman kaldı.

2023 seçimleri zorlu başlayacak gibi gözükse de, sağlıklı, mutlu huzurlu sonuçlanacağından şüphemiz yoktur.

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yapıldıktan sonra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Muhtarlık seçimleri yapılacak, yerel seçimler genel seçimlerden daha heyecanlı geçeceğini şimdiden söylemek isterim!!!

2023 seçimlerini baltalamak, sıkıntıya sokarak seçime girmesini sağlamak için şer cephelerinde ciddi ALGI Operasyonları yapılıyor.

Kim ne kadar ALGI OPERASYONU yaparsa yapsın, asla algılarında başarılı olamayacaktır.

Halkımız huruz istiyor, insan gibi yaşamak istiyor, artık şehirlerde bombaların patlamasını asla istemiyor.

Ve KAHPE FETÖ VE BENZERİ DARBE GİRİŞİMLEİNİN OLMASNI ASLA İSTEMİYOR, BÖYLE İHANETLERİ ASLA KABUL ETMEDİKLERİ GİBİ TAHAMMÜL BİLE OLMAYACAĞINI İFADE ETMEK İSTERİM.

Bizler 15 Temmuz ihanetini unutmadık, asla da unutmayacağız.

Bizler 15 Temmuz ihanetini sürekli gündemde tutmuyoruz ama, birileri ihanet şebekelerinin içindeki hainlerin kahpeliklerini sürekli gündemde tutarak Vatan ve Millet sevdalısı insanlara saldırmayı bırakmıyorlar!.

15 temmuz ihanetine “TİYATRO” diyenler bu ülkeye ve millete en büyük hainliği yapmaya çalışanlardır.

Şayet 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olmuş olsa idi, bugün bizler bu satırları yazamayacak idik!.

Bu topraklar çok Vatan ve Millet sevdalısı yiğit insanları çıkartırken, çokta hainlerin yetişmesine fırsat vermiş gözüküyor.

İşin doğrusunu söylemek gerekirse; ÜLKEMİZİ YÖNETENLER, ÜLKEMİZE İHANET EDENLEREN DAHA ÇOK CESUR VE YÜREKLİ OLMAZ İSE BU ÜLKENİN BATMASI HAKTIR!!!

15 Temmuz gecesi başlayan Milli Kurtuluş Mücadelesinde TÜRK milleti büyük bir ihaneti başarılı bir şekilde alt etmiştir, hainlere DUR! demiş ve hainlerin hukuk çerçevesinde Adalete eslim edilmesine yardımcı olmuştur.

Bugün birileri; “15 Temmuz tiyatrodur” diyerek ihanet şebekelerini destekleseler de, 15 Temmuz bir ihanet girişimidir, bunu Türk halkı bilmektedir.

15 temmuz darbe girişimine karşı gelenler, ihaneti ortaya koyanlar ve ihanetin tekrardan olmaması için gayret edenler bugün saldırı altındadır.

15 Temmuz ihanetini belgeleri ile sürekli ortaya koyan değerli meslektaşımız Nedim Şener’i dinlemek gerekir.

Bakalım Nedim bey ne diyor; “15 Temmuz’da “Eve erzak almaya değil devlete sahip çıkmaya geldik” yazıp kalbinden vurulup şehit olan Batuhan Ergin gibi kahramanlarımızı konuşalım, 15 Temmuz darbesi için “film”, “tiyatro” diyen ve “Evden çıkmayın” diye korkakları değil.” diyor.

Dedik ya; bu topraklar öyle vatan sevdalısı insanları yetiştirmiş ki, ama bunların yanında hainlerde çok fazla!!!!

Türk milletinin aklı ile alay edenler, bunun bedenli ilk önce seçim sandığında ödeyeceklerdir.

40 yıldır ülkemiz kan gölüne çeviren PKK terör örgütü destekçisi ve siyasi ayağı HDP ile işbirliği yapan CHP genel başkanı seçimler yaklaşırken bir kez daha düşünmeli ve HDP den uzak kalmalıdır.

2023 seçimlerinde CHP seçim kaybetmeyi göze almalı ve asla HDP ile seçim ittifakına girmemelidir.

Bu yazımı 7 Eylül 2022 günü yazıyorum ve seçimler 2023 haziran ayında yapılacağına göre, seçimlerin sonuçlarını yine buradan yazacağız.

15 temmuz gecesi sunucu hande Fırat hanımefendi Cumhurbaşkanımızın TV yayınına bağlayarak canlı yayında halkın sokaklara çıkmasını ve halkın yapılan darbeye karşı gelmesini isteyen açıklamasını yayınlayan değerli bir habercidir.

Bir haberci için 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanını TV yayınına bağlamak çok önemli ve kıymetlidir.

Bugün bazı beyinsizler değerli Hande Fırat hanımı eleştirip, iftira boyutunda algı yaratmaya çalışması 15 Temmuz ihanetini gerçekleştirenleri unutturmak istiyorlar.

Yapılan ihaneti kimse unutturamaz.

Bugün küçük menfaatlerinden dolayı 15 temmuz hainliğinin hiç konuşulmasını istemeyenler içinde AK partinin halen ekmeğini yiyenlerden de vardır, ama her şey nafile, yapılan ihanet asla unutturulmayacaktır, TV sunucusu Hande Fırat hanımefendi de her zaman dürüst ve ilkeli bir yayıncı olarak anılacaktır.

Şu söz çok hoşuma gitti; Berna hanım içinizdeki Tayyip Erdoğan düşmanlığı sizi kanser edecek sağlığınıza dikkat edin lütfen. Daha 2023’de Tayyip Erdoğan’ın yine seçilişine şahit olup kuduracaksınız. Bu yüzden sizden ricam sağlığınıza çok dikkat edin..” diyen bir arkadaşımızın sözleridir.

Gerçekten bazı çapsız insanlar kendilerini gündemde tutmak için kıymetli insanlarımıza iftira atarak gündemde kalmaya çalışsalar, asla başarılı olamayacaklardır.

TV sunucusu sayın Hande Fırat ve gazeteci kardeşimiz sayın nedim Şener her zaman kıymetli insanlardı, öylede hayatlarına devam edeceklerdir.

Ey gafiller; Hangi ihanet içinde olursanız olunuz, bu ülkenin değerlerini asla esemeyeceksiniz, ihanetiniz içinde kaybolup gideceksiniz.

Evet; 2023 seçimleri yaklaştıkça Cumhur İttifakını ve doğruları ayzan insanlara saldırılar çoğalacaktır.

Kim ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin. 15 Temmuz hain bir darbe girişimidir, asla unutulmayacaktır.

15 Temmuz hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş olsa idi, “başbakanı” belli idi, bakanlar kurluda belli olduğunu devletimizin yetkililerinin bildiğini düşünüyoruz, amma lakin bazı önemli konular zaman içinde çözülüyor.

İhanet çok büyük, mücadele amansız sürüyor, bazı hususlar ne yazık ki zaman içinde çözüm buluyor!!!

Günün Sözü; Allah iyi kullarını nankörlerle imtihan eder ama onlara yâr etmez..”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.