2020 YENİ YIL MESAJI

Tokat Valisi Dr. Ozan

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Balcı Mesajında; Ülkemiz ve şehrimiz adına önemli bir yılı geride bırakırken, yepyeni umutlarla bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içerisindeyiz.  Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.

Yeni yılı daha anlamlı kılmak için, veda ettiğimiz yılda yapmış olduğumuz bütün iş ve davranışlarımızın muhasebesini yapıp, olumsuzluklarımızdan ders çıkarmak ve daha iyiye, güzele ve doğruya yol almak gayretinde olmalıyız.

2019 yılında huzur ve güven şehri Tokat’ımızın her alanda daha yaşanabilir hale gelmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve koordinasyon içinde önemli çalışmalar yürütülmüştür.

Her zaman olduğu gibi yeni yılda da vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini etkin, hızlı, verimli ve kaliteli bir şekilde sunmak; 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak, Tokat’ımıza ve Tokatlı hemşerilerimizin yarınına, geleceğine değer kazandırmak, huzurunu, refahını artırmak, hayatının kolaylaşmasını, geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak için yılmadan, yorulmadan, aşkla, şevkle, sevgiyle, merhametle tüm kuruluşlarımızla iş birliği ve güç birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Tokatlı hemşerilerim olmak üzere milletimizin yeni yılını kutlarken; 2020 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi, yer yüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olması temennilerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlık, afiyet, başarı ve mutluluklar diliyorum.”dedi