OSMANLI AUTO EMLAK

OSMANLI OTOMOBİL VE EMLAK

OSMANLI OTOMOBİL VE EMLAK BÜROSU AÇILDI

Sami ve Deniz Korkmaz kardeşler OSMANLI OTOMOBİL VE EMLAK Bürosu açtılar.

Niksar Tokat caddesi Bağlar mahallesi Çedaş yanı Danişmend Gazi Bulvarı No; 19 nolu işyerinde Otomobil, Konut, Arsa alı satım işleri başladı.

Yeni açılışı yapılan işyeri sahiplerinden Sami Korkmaz açılışını yaptıkları işyeri ile ilgili olarak duygularını şu şekilde dile getirdi; biz gençler olarak Niksar’da doğduk bu güzel şehrimizde ticarete atıldık Niksar’ın bölgesel özelliklerinden dolayı ciddi Otomobil satışları ve Konut satışları bulunmaktadır, Niksar gelişmesine devam eden önemli bir şehirdir, bizlerde Korkmaz kardeşler olarak bu güzel hizmeti yapmaya karar verdik, yaptığımız her satış arkasında duran bir işletmeyiz, hem alıcı hem de satıcı bizlerin ticaretinden memnun kalacaktır, iş yerimizi yeni açmamıza rağmen çok şükür bizlere olan ilgiden dolayı değerli halkımıza teşekkür ediyoruz, alım satım yapan insanlarımızın bizleri ziyaretleri kendileri için faydalı olacağını ifade etmek isterim, insanlarımızın illaki alım satım yapmaları için değil her zaman işyerimize bekleriz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

OSMANLI OTO VE EMLAK Ofisi ile ilgili irtibat adresi  Tokat caddesi Bağlar mahallesi Çedaş yanı Danişmend Gazi Bulvarı No: 19. Telefonlar 05358806744-05367852460